Κτηματολόγιο: Λήγει η προθεσμία στην Αρκαδία

Κτηματολόγιο: Λήγει η προθεσμία στην Αρκαδία

Οκτώβριος 30, 2019 - 18:43
3 σχόλια

Αυξημένη προσέλευση τις τελευταίες ημέρες στο Κτηματολόγιο.

Οι πολίτες μπορούν να λάβουν την «βεβαίωση εμπρόθεσμης προσέλευσης» για την αποφυγή ταλαιπωρίας

Η Ανάδοχος Κοινοπραξία του έργου «Κτηματογράφηση για την Δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στην Περιφερειακή Ενότητα της Αρκαδίας» ενημερώνει για τα εξής:

1. Η προθεσμία για την εμπρόθεσμη υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας για την Περιφερειακή Ενότητα της Αρκαδίας λήγει την Πεμπτη 31-10-2019 και ήδη παρατηρείται πολύ μεγάλη προσέλευση.

2. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση χωρίς ουρές, υπάρχει η δυνατότητα πιστοποίησης της «εμπρόθεσμης προσέλευσης» κατά την όποια σφραγίζεται η πρώτη σελίδα της δήλωσης και ορίζεται μεταγενέστερη ημερομηνία υποβολής με ραντεβού.

3. Η δυνατότητα πιστοποίησης της «εμπρόθεσμης προσέλευσης» παρέχεται και σε αυτούς που λόγω εκκρεμοτήτων αδυνατούν να υποβάλουν την δήλωσης τους ως την 31-10-2019.

4. Λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης η πιστοποίηση της «εμπρόθεσμης προσέλευσης» θα γίνεται σε όλα τα γραφεία (Τρίπολη, Γαλάτσι, Μεγαλόπολη, Μελιγού και Λεωνίδιο) έως και την Δευτέρα 4-11-2019.
 

Για την ανάδοχo Κοινοπραξία

ΛΥΜΠΕΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


3 Σχόλια

Που είσαι ρε Ρουσια να δώσεις ενα αποκλειστικο στους φίλους σου τους δημοσιογράφους...λείπεις ρε αδερφέ...λείπεις

Πολύ κατώτερος των περιστάσεων για ακόμη μια φορά, γιατί δεν βγαίνει να πεί τι αποφάσισε ο υπουργός ΠΕΚΑ και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός για το κτηματολόγιο? Θα σας πω εγώ λοιπόν, αποφασίστηκε επ' αόριστον παράταση και σε καμία περίπτωση ενεργοποίηση του προστίμου κάτι που απαιτεί υπουργική απόφαση, φυσικά ούτε λόγος για τα παραπάνω από τον ανάδοχο με αποτέλεσμα ο κόσμος να τρέχει πανικόβλητος και οι μηχανικοί να είναι στα κάγκελα

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΝΟΕΣ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.1. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ. 2.ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ Τ Ε9 ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.