ΚΤΕΛ το... μεγαλείο σου!

ΚΤΕΛ το... μεγαλείο σου!

Δεκέμβριος 02, 2011 - 17:52
3 σχόλια

- Κυνηγούσαν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που δεν σταμάτησε στο Παλατάκι  μέχρι την Ελευσίνα για να επιβιβαστούν! 

Με πύργο της Βαβέλ μπορεί να παρομοιαστεί το ΚΤΕΛ και οι υπηρεσίες του αφού τα γεγονότα αποδεικνύουν πως δεν υπάρχει ενημέρωση και συνεννόηση με αποτέλεσμα; Την ταλαιπωρία των επιβατών και παρ' ότι αυτοί πλέον καλούνται να πληρώνουν αυξημένες τιμές στα εισιτήρια μετά τις τελευταίες ανατιμήσεις και παρ' ότι οι υπηρεσίες σαφώς και δεν αναβαθμίστηκαν!

Η ασυνεννοησία και η μη ενημέρωση στέκονται πολλές φορές αιτία τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ με κατεύθυνση την Πελοπόννησο να  μην σταματούν σε στάσεις όπως αυτή στο Παλατάκι Χαϊδαρίου και οι επιβάτες είτε να μένουν στο σημείο και να περιμένουν το επόμενο ή να κυνηγούν , αν έχουν την δυνατότητα, αυτό που πέρασε και δεν σταμάτησε!
Η στάση στο παλατάκι για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο δεν είναι «στάση» κυριολεκτικά παρά μόνο εάν έχεις τηλεφωνήσει στο πρακτορείο και έχεις ενημερώσει πως βρίσκεσαι σε αυτήν προκειμένου το όχημα να σταματήσει. Αν δεν έχεις πράξει κάτι τέτοιο το λεωφορείο δεν σταματά και εσύ δεν ταξιδεύεις!
Αυτή είναι μια μέθοδος εδώ και χρόνια λίγο πολύ γνωστή παρ' ότι παράλογη!  Όσοι θέλουν να ταξιδέψουν ενημερώνουν για να τα καταφέρουν , ακόμα και τότε όμως το ταξίδι δεν είναι εφικτό!  Και εδώ;  Μπαίνει η ασυνεννοησία και η μη ενημέρωση!
 Θύμα αυτής μια ηλικιωμένη κυρία από την Αρκαδία η οποία θέλησε να ταξιδέψει σήμερα το πρωί με το λεωφορείο από την Αθήνα με κατεύθυνση την Τρίπολη και έπειτα το χωριό της τον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας.
Οι δικοί της ενημέρωσαν, ακολουθώντας το σύστημα , το πρακτορείο για την παρουσία της γιαγιάς στην στάση Παλατάκι, ώστε το όχημα να σταματήσει και να την παραλάβει!  Φαντάζεται κανείς την έκπληξη της ηλικιωμένης όσο και του συγγενή που την συνόδευε όταν είδαν το λεωφορείο των 11:00 με το οποίο η γιαγιά θα ταξίδευε όχι μόνο να μην σταματά αλλά να βρίσκεται και στην αριστερή λωρίδα και να προσπερνά με μεγάλη ταχύτητα τη στάση!
Για καλή τύχη της  γιαγιάς ο συγγενής της διέθετε όχημα . επιβιβάστηκαν λοιπόν και οι δυο στο αυτοκίνητο και ξεκίνησαν ένα.. κυνηγητό στο λεωφορείο ενημερώνοντας παράλληλα το πρακτορείο  για την μη στάση του οδηγού. «Ενώ  περιμέναμε στην  στάση  βλέπουμε  το  λεωφορείο  να  περνά  από  την  αριστερή  πλευρά  του  δρόμου με  ταχύτητα  και  χωρίς  να  σταματήσει .Αμέσως  έβαλα  τις  βαλίτσες  στο  αυτοκίνητο  μου  και  τρέχω  να το προλάβω  .
Παράλληλα  παίρναμε  και  στο  πρακτορείο  να  τους  πούμε  ότι  δεν  σταμάτησε  και  να  πάρουν  τηλέφωνο  τον  οδηγό  να  του  πουν  να  σταματήσει αλλά  , μάταια  δεν  το  σήκωναν . Τελικά  κάποια  στιγμή  το  σήκωσαν  τους  είπαμε  τι  έχει  γίνει» αναφέρει ο συγγενής της γιαγιάς στο Arcadia Portal!
Το.. κυνηγητό ολοκληρώθηκε στην Ελευσίνα, το όχημα σταμάτησε, η γιαγιά επιβιβάστηκε και τελικά ταξίδεψε!
Ο οδηγός του λεωφορείυο στο ερώτημα «γιατί δεν σταμάτησε» σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του συγγενούς, απάντησε πως δεν τον ενημέρωσε κανείς για την ύπαρξη επιβάτη στην στάση στο Παλατάκι ώστε να σταματήσει και να τον επιβιβάσει…
ΚΤΕΛ το.. μεγαλείο σου! 

Το περιστατικό καταγγέλθηκε και φιλοξενήθηκε σε ενημερωτικό site  μεγάλης επισκεψιμότητας του Περιστερίου το  pitsunicity.gr, χωρίς βέβαια αυτή να είναι η 1η φορά που καταγγέλλεται ένα τέτοιο γεγονός!

 

Ειδήσεις: 
Tags: 

3 Σχόλια

Χωρίς ανταγωνισμό το ΚΤΕΛ δε θα βελτιώσει καμία υπηρεσία. Μόνο τις τιμές θα συνεχίζει να αυξάνει. Αpλά πράγματα.

Ανάλογο περιστατικό με νεαρή κοπέλα είχε συμβεί το περασμένο Ιούλιο, με το λεωφορείο παρά τη σχετική ενημέρωση στο πρακτορείο Κηφισού, να μην εχει ενημερωθεί οτι πρέπει να κάνει στάση στην Ελευσίνα! Οι αρμόδιοι του ΚΤΕΛ θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους αυτά τα περιστατικά!

Το 2001 και για σχεδόν 1 χρόνο κάθε Παρασκευή περίμενα στην Βιαμάξ (στάση και αυτή του κτελ Αρκαδίας) κατόπιν επικοινωνίας με τα Γραφεία του κτελ να επιβιβαστώ. Μάταια και εγώ γιατί περίπου στις 30 φορές τις 25 το λεωφορείο όπως και αναφέρετε παραπάνω πέρναγε στην αριστερή λωρίδα χωρίς να σταματά. Η μόνη λύση που υπήρχε τότε καθώς και ήταν το τελευταίο δρομολόγιο ήταν να πάρεις ταξί και να πήγαινες στον ΟΣΕ όπου και έφθανες στις 03:45 το βράδυ στην Τρίπολη. Και τότε κλασικά η ατάκες ήταν απο την μέν μεριά του οδηγού δεν με ενήμερωσε το κτέλ και από την μεν μεριά των κτελ δεν σταμάτησε ο οδηγός. Η απόλυτη ασυνενοησία και όπως λέει ένας παρακάτω μόνο στις αυξήσεις τα βρίσκουν. Κλείνοντας να αναφέρω πως τελικά ένα βράδυ αφού εννοείται πως το λεωφορείο δεν σταμάτησε ενώ είχα τηλεφωνήσει και αφού δεν είχα αλλη υπομονή πήρα την απόφαση και πήγα εγώ στα Κτελ στο Κηφισό και ένας δικός μου περίμενε τον οδηγό στις 12 στην Τρίπολη!! Έγινε της Πόπης και νομίζω πλέον ότι με θυμούνται όλοι τους. Ο Άγιος φοβέρα θέλει γιατί και εκεί μέσα είναι πολλοί με ειδικές ανάγκες και όχι ικανότητες καθότι και ανίκανοι. . .Ο κύριος που ήταν τότε στα ΚΤΕΛ στον Κηφισό είναι αυτός ο εύσωμος που είναι τώρα στα εισητήρια και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. . Εμένα πλέον με ρωτάει και τί θέση θέλω.....Ελλαδάρα με τα βύσματα σου!!