ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Σύμπραξη για νέο σχεδιασμό και καλύτερη εξυπηρέτηση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Σύμπραξη για νέο σχεδιασμό και καλύτερη εξυπηρέτηση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Σεπτέμβριος 05, 2019 - 20:47
0 σχόλια

Συνάντηση και σύσκεψη έλαβε χώρα πρόσφατα μεταξύ του Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Κατσή Παύλου και του Προέδρου της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. Νικολάου Κουτσόγιωργα.

Σκοπός της συζήτησης ήταν για τον καλύτερο σχεδιασμό των Αστικών Λεωφορείων και γραμμών της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. για την καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των αναγκών των φοιτητών του Πανεπιστημίου καθώς και του Διδακτικού & Διοικητικού προσωπικού.

Ο Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. Νίκος Κουτσόγιωργας εξήρε και συνεχάρη τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου για την έγκαιρη και εμπεριστατωμένη βούλησή του και θέση του, για καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση τόσο των φοιτητών του όσο και εκείνων του προσωπικού του Πανεπιστημίου. Έθεσε δε εαυτόν και τις υπηρεσίες της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. στη διάθεση της Πρυτανείας όπου μαζί θα σχεδιάσουν τις νέες ανάγκες και τις κατάλληλες στάσεις στην πόλη της Τρίπολης, που θα εξυπηρετήσουν τον άνω σκοπό.

Η ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. χαιρετίζει αυτή την πρωτόγνωρη και ωραία πρωτοβουλία του κυρίου Πρύτανη του Πανεπιστημίου και υπόσχεται τα μέγιστα για την καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των φοιτητών - νέων και παλαιών - και προσωπικού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε στα Τηλ.: 2710 - 222 560 (Εσωτ.1) & 2710 - 230 145 - ktelarkadias.gr

Γραφείο Τύπου – ΜΜΕ – Προβολής - Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.