Ξεκίνησε η εκδίκαση για τις εκλογές Τρίπολης-Σε 20 μέρες η απόφαση (photos&video)

Ξεκίνησε η εκδίκαση για τις εκλογές Τρίπολης-Σε 20 μέρες η απόφαση (photos&video)

Ιούλιος 28, 2014 - 12:23
43 σχόλια

Νομικός Σμυρνιώτη: Δήμαρχος έχει εκλεγεί ο Σμυρνιώτης
Παυλής: Από Σεπτέμβρη ξεκινά ο έλεγχος για τις ανομίες που έχουν γίνει

Ξεκίνησε η εκδίκαση της ένστασης του Γιάννη Σμυρνιώτη για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου στο Πρωτοδικείο της Τρίπολης.

Το Δικαστήριο γέμισε μέσα αλλά και έξω από υποψήφιους και των δύο παρατάξεων, του κ. Σμυρνιώτη και του κ. Παυλή. Να σημειωθεί ότι ο κ. Σμυρνιώτης έχει καταθέσει ένσταση κατά όλων των υποψήφιων του κ. Παυλή. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σε 10 ημέρες περίπου.

Η εκδίκαση είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014 στις 12:00. Από νωρίς άρχισε να μαζεύεται κόσμος έξω αλλά και μέσα στο Δικαστικό κτίριο της Τρίπολης.

Η συνεδρίαση ήταν ολιγόλεπτή και κατατέθηκαν τα υπομνήματα.
Λίγο μετά τη λήξη της συνεδρίασης ο δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δημήτρης Παυλής προχώρησαν σε δηλώσεις.

Ο κ. Σμυρνιώτης είπε ότι έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και ο δικηγόρος του τόνισε ότι η απόφαση του δικαστηρίου θα δικαιώσει την πλευρά τους και θα ανακηρύξει δήμαρχο Τρίπολης ξανά τον κ. Σμυρνιώτη.

Το αποτέλεσμα ήταν ρευστό όπως είχε πει από την πρώτη στιγμή ο δήμαρχος και έτσι έγινε έλεγχος των στοιχείων τα οποία και κατατέθηκαν. Ο συνήγορός του κ. Περάκης είπε ότι περιμένουν την απόφαση και πιστεύουν ότι έχει εκλεγεί ο κ. Σμυρνιώτης.

Ο κ. Παυλής είπε ότι ο λαός έχει αποφασίσει για το ποιος είναι δήμαρχος Τρίπολης. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε καμία δικαστική απόφαση δεν μπορεί να ανατραπεί, δεν είμαστε σε τίποτα παράνομοι σε αυτά τα οποία μας καταλογίζουν. Από την 1η Σεπτεμβρίου θα αρχίσει ο απόλυτος έλεγχος για τις ανομίες μέχρι σήμερα, τόνισε.

 

Video: 

youtube://v/hPEHDQALxi8


43 Σχόλια

ο κ.ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ!ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!

Με τη "βούλα" της δικαιοσύνης, θα φανεί η νοθεία των αποτελεσμάτων! Ρε Παυλή, οι παραβάσεις εδώ πληρώνονται!

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) Δευ, 28 Ιουλ 2014 - 13:45 Δεν κατάλαβα...Όποιος δηλαδή διεκδικεί το δίκιο του, είναι παλιάνθρωπος; Ωραίο κριτήριο έχεις...Αν η διαδικασία έγινε με αδιαφανείς και δόλιες μεθόδους, δεν έπρεπε να αντιδράσει; Εσύ πού ξέρεις τί έχει γίνει; Προφανώς είσαι παπαγαλάκι του αντίθετου στρατοπέδου και υπερασπίζεσαι (δεν θα πω γλύφεις) τον αρχηγό σου...

Αν και άμα ορκιστεί ο Παυλής δήμαρχος, ας μας επαναλάβει το προεκλογικό του σχέδιο... Αν θυμάμαι καλά δεν είχε τίποτα! Α! Θυμάμαι είχε ένα συκοφαντικό φυλλάδιο για τον Σμυρνιώτη, που το διένειμε το Σάββατο πριν τις εκλογές. Για τον συνδυασμό του τίποτα!

Καλά ε, εκείνος ο Σκορπιδάκος που ποζάρει με περισσό καμάρι σαν γύφτικό σκεπάρνι και κάποτε έτρεχε πίσω από τα @Rx#D#@ του Καρβελά (και του τα καθάριζε κιόλας), πρέπει να έχει πολύ σταθερά πολιτικά πιστεύω...Σαν τον πρώην προστατευόμενό του, που κατέβηκε στις εκλογές με το Μανώλη και βγήκε πρώτος απ' το τέλος...Μιλάμε για καταστάσεις απείρου κάλλου(ς)...

Είναι απλά τα πράγματα. Αν ο Παυλής έχει κάνει παραβάσεις, θα αποδειχθεί και θα πληρώσει. Παραβάσεις που έγιναν σκόπιμα, υποδηλώνουν ΔΟΛΟ. Παραβάσεις που έγιναν κατά λάθος, υποδηλώνουν ΒΛΑΚΕΙΑ. Αυτός είναι ο κ. Παυλής που θα διοικήσει το δήμο???

Ο Σμυρνιώτης ξέρει να χάνει και με αξιοπρέπεια και το έχει αποδείξει στο παρελθόν , ο Παυλής όμως έχει τόση λύσσα για την εξουσία όπως και οι "συνεργάτες" του που δεν φρόντισαν για την νομιμότητα των ενεργειών τους, που ακόμα και σήμερα με ύφος χιλίων καρδιναλίων νομίζουν ότι διοικούν τον δήμο και **** ακόμα και τους υπαλλήλους.Για εκείνη την υπεύθυνη δήλωση τι έχει να μας πει ο Παυλής και οι συνεργάτες του?

Πότε έπρεπε να τις δει ρε φίλε αφού μέσα στην εκλογική διαδικασία έγιναν και αλλοίωσαν το αποτέλεσμα, μας δουλεύετε ? Όποιος κερδίζει εκ του νόμου δεν δικαιούται να κάνει ένσταση , το ξέρετε αυτό ?

Mα ο νόμος τώρα δίνει το διακαίωμα για ενστάσεις. Δε μπορούσες να κάνεις νωρίτερα ένσταση. Και για το δυσφημιστικό φυλλάδιο ο Σμυρνιώτης είχε κάνει το ίδιο βράδυ μήνυση στην αστυνομία πριν τις εκλογές. Ο Σμυρνιώτης είναι ο μόνος που ξέρει το νόμο . Ο Παυλής προσπαθεί να πάρει τις εκλογές μόνο με λάσπη και *** Αυτή δεν είναι λαική βούληση, είναι η βούληση του απατεώνα.

Μην πεσετε απο τα σύννεφα αν δικαιωθεί ο τεος δήμαρχος. Έχει γίνει ξανά γίνει κατι παρόμοιο σε άλλο δήμο της Ελλάδας. Όσον αφορα τις δηλώσεις είναι φυσικο να είναι πικροχολες(και απο τις δυο μεριές)αφού και οι δυο απ την αρχή έχουν τους ίδιους στόχους.

Είτε στην αντιπολίτευση, είτε ως μελλοντικός (;) Δήμαρχος.... όλο απειλές εξαπολύει αυτός ο Παυλής. Έλεος πια. Ο κόσμος τον ψήφισε για να διοικήσει το Δήμο, όχι για να κυνηγάει την ουρά του Σμυρνιώτη..

Αρχίζει να ξεσκεπάζεται η συμμορία Παυλή... Σε λίγες ημέρες θα εκδικαστεί νομίζω και η μήνυση για το φυλλάδιο... Εκεί να δεις γέλια.. Να δω πού θα τρέχουν να κρυφτούν αυτοί που το μοίραζαν και που το έβαζαν με υπερηφάνια και στο προφιλ τους στο facebook.

Ο κ.ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΕΥΡΩΤΕΥΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΗΜΟ.- Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΥΛΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.

Ο ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! ΝΑ ΔΕΙΣ ....ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ, ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ!

ηρθε το τελοσ και δεν μπορειτε να το πιστεψετε!!! σασ το ελεγα ομως οτι o χρονοσ τελειωνε!!! εσεισ? διακοπεσ στο αστρος! αντε γεια τωρα και να μασ γραφετε!!!! Υ.Γ. ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ Σ@@@@@@@@!!

Δεν ξέρω την υπόθεση σε βάθος οπότε δε μπορώ να έχω άποψη για το ζήτημα αυτό κεθεαυτό. Η όλη κατάσταση πάντως είναι θλιβερή και αποτελεί ακόμα ένα πλήγμα στη δημοκρατία το να κρίνεται στα δικαστήρια αποτέλεσμα εκλογών. Η Τρίπολη έχει γίνει από δυο χωριά χωριάτες με τους υποψηφίους από τα δυο ψηφοδέλτια να συναντιούνται στα δικαστήρια και να κοιτάν ο ένας τον άλλο καχύποπτα και με υποβόσκων μίσος. Πραγματικά ελπίζω ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι τόσο χαμηλού νοητικού επιπέδου που να προσπάθησαν ηθελημένα να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα. Παρατυπίες σαφώς και γίνονται κατά κόρον αλλά συνήθως όχι με σκοπό την αλλοίωση. Δύο πράγματα μου έκαναν εντύπωση στο βίντεο. Το πρώτο είναι ότι δε φαίνεται να το πολυπιστεύει ο Σμυρνιώτης ότι θα κερδίσει κάτι, και αν δεν το πιστεύει ο ίδιος γιατί να το πιστεύει οποιοσδήποτε άλλος. Το δεύτερο είναι το σαφώς αλαζονικό ύφος Παυλή καθώς και το διαζύγιο που έχει πάρει με το συντακτικό και τη γραμματική (χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει κάτι, η πολιτική είναι για όλους όχι για μόνο για την ελίτ).

Γιατί διαρκώς διατυμπανίζουν απο την πλευρά Παυλή "Αποφάσισε ο λαός". 50-50 είναι και πόσο κερδισμένοι μπορούν να νιώθουν όταν ο πρώτος σε σταυρούς εκλεγμένος του συνδυασμού Παυλή έχει λιγότερους απο τον τελευταίο του Σμυρνιώτη. Ο δεύτερος γύρος με ταξίματα συνεργασίες κλπ δεν θεωρείτε νίκη, ο λαός μιλησε την πρώτη Κυριακη αναδεικνύοντας αυτούς που θέλει να τον εκπροσωπήσουν. Όσο για τους ελέγχους που θέλει να κάνει ο κύριος Παυλής εγώ το βλέπω πολύ σωστό αλλά η μαγκιά είναι να ξεκινήσει απο κάποιες τετραετίες πίσω στους Δήμους γύρω από την Τρίπολη όπως πχ Τεγέας, Ασέας, κλπ....

Απο κει που ελεγε ο Σμυρνιώτης για ατασθαλίες και για παρανομίες, τώρα γιατί λέει οτι απλώς ζητάει την νομοθετική επιβεβαίωση της βούλησης του λαού της Τρίπολης?? Αλλάζουμε δήμαρχε ε;.Ε δεν πειράζει.. κάλιο αργά παρά ποτέ.. Άλλωστε και τα συγχαρητήρια με καθυστέρηση ημερών τα έδωσες...!.Όσο για την ένσταση που εκδικάστηκε υπέρ "κάποτε στην δύση", είναι μία και 100αδες (μην πώ 1000αδες απορρίφθηκαν .. Για χρυσαυγήτες και λοιπούς ε ακόμα τα λέτε??Δεν διαβάζετε και μάλλον το κάνετε επιλεκτικά τις ανακοινώσεις που λένε οτι το εν λόγο "κόμμα" ΔΕΝ στηρίζει ΚΑΝΕΝΑΝ στις δημοτικές εκλογές τουθ Μαίου στην Τρίπολη..Ελάτε τώρα δεν κάνειιι (Απρίλιος ήταν ..για δείτε τοοοο!!! ....Τώρα , αν είναι με αδιαφανείς οι διαδικασίες, τοοοσοι δικαστική αντιπρόσωποι.. αλλά κυρίως οι ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ αντιπρόσωποι που ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ σε κάθε εκλογικό κέντρο το αποτέλεσμα, ρε να μην κάνουν ΜΙΑ ένσταση αφού αδικήθηκε ο Σμυρνιώτης??? Πάρτε το χαμπάριιι !! ο Σμυρνιώτης μάλλον είχε βάλει "πλώρη¨για..μεγαλύτερη καρέκλα το 2019 και απλώς τώρα συμπληρώνει "γραμμάτια" για τους πιο πάνω του κομματικά,(στηρίξτε με " κλπ κλπ).. για να τα εξαργυρώσει τότε.. γιατι δεν του έκατσε το αποτέλεσμα..κι εσείς τον υποστηρίαετε ε?? αηντααα!!!

κλεφτης λετε ο σμυρνιώτης κλεφτης και ο Παυλής. Νοθεία καταγγέλει η μια πλευρά! Αυτό το λέτε δημοκρατία; όταν χάνουμε πάμε στα δικαστήρια ενώ όταν κερδιζουμε λεμε τους άλλους ότι δε ξέρουν να χάνουν. Είστε (είμαστε) για κλάματα γιατί εμείς τους ψηφίζουμε. όσο για τους ψήφους δεν είναι 50-50 κοιτάξτε πόσοι τους ψήφισαν όχι σε ποσοστό τις εκατό αλλά σε ψήφους στον πρώτο γύρο. στο δευτερο βγαίνει πάντα ο ηλίθιος όχι ο πανιηλίθιος. καθε λαμόγιο μία μόνο θητεία. Περαστικά μας. προς πορταλ μην το κόψετε

Καλά, ακόμη το χαβά τους;;;Αφου χάσανε. Τί θέλουνε τώρα; Αν γίνονταν τώρα εκλογές με αυτά που κάνουνε, θα πέρνανε 3 τοις εκατό. Επίσης κ. Σμυρνιώτη, είστε ακό,η δήμαρχος. Γιατί τα έχετε παρατήσει; Δεν κάνετε απολύτως τίποτε.

Ειναι τοσα πολλα αυτα για τα οποια κατηγορειται ο Παυλης, που δε θα επρεπε να τον κανουν καθολου υπερηφανο. Ποσο υπερηφανοι λοιπον μπορει να νιωθουνοι ψηφοφοροι του για τις συκωφαντικες επιθεσεις στον Σμυρνιωτη,για τα συκωφαντικα φυλλαδια,για τις εντονες και ασταματητες δυσφημισεις, τα κακοβουλα σχολια? Αυτος ειναι ενας αγωνας που ειναι ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ , ΑΝΗΘΙΚΟΣ και πανω απο ολα ΑΔΙΚΟΣ.

@ ntein Από πότε, αξιότιμε ntein, όσοι μιλάνε σωστά ελληνικά είναι "ελίτ";

<p>ρε παιδια ολοι τα ιδια σ**** . .......ολοι θελουν να παρουν τι καρεκλα για να σβησουν τα χρεοι τους</p>

Ο Κος Παυλής ξέρει να απειλεί μόνο προκειμένου να κερδίζει επικοινωνιακά τις εντυπώσεις. Ο Σμυρνιώτης τον έχει καλέσει πάρα πολλές φορές και πριν και μετά τις εκλογές να πάει στο δήμο και να ελέγξει ότι θέλει, γιατί συνέχεια για ανομίες μιλάει. Απεναντίας ο Κος Παυλής δεν έχει πάει ποτέ παρότι είναι ελεύθερος να το κάνει. Γιατί? Μήπως γιατί φοβάται ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό? Μήπως επειδή φοβάται ότι οι μόνες ανομίες που θα βρει είναι πρώην δημάρχων και νυν συνεργατών του? Γιατί εφόσον έχει δίκιο μέχρι τώρα δεν έχει πάει ποτέ στον εισαγγελέα? Μήπως επειδή φοβάται ότι μετά δε θα έχει κανένα επικοινωνιακό τρυκ? Μήπως φοβάται ότι οι έλεγχοι θα βγουν άκαρποι και μετά δε θα μπορεί να λασπολογει?

Ο ΠΑΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ!-ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ - Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΛΑΞΕ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!ΑΣ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ.

Είναι πραγματικά λυπηρό που εν έτει 2014 οι πολίτες της Τρίπολης φανατίζονται με τα δημοτικά δρώμενα και ως νταήδες ψηφοφόροι τάσσονται υπέρ ή κατά της ένστασης του τέως δημάρχου. Χωρίς κριτική σκέψη και με τραμπουκισμό ανταλλάσουν φιλοφρονήσεις επιπέδου γηπέδων στο site και φαντάζομαι πως αν έδιναν ραντεβού στο δρόμο θα έλυναν τις διαφορές τους με πετροπόλεμο. Συμπεριφορές στα όρια των πρωτόγονων με τη συναίνεση των πολιτικών, (δημάρχων – βουλευτών), που τραβούν από τη μύτη τους κακομαθημένους πελάτες ψηφοφόρους. Εκλογικές αναμετρήσεις ψυχολογικής βίας και νοθείας με σκοπό την κατάχρηση εξουσίας και τις πελατειακές σχέσεις υπέρ λίγων, (οι πολλοί ας πάνε να κουρεύονται, έτσι κι αλλιώς είναι τόσο βλάκες που θα τους ξαναψηφίσουν). Αυτή είναι η πραγματικότητα στην Ελλάδα και δεν πρόκειται να αλλάξει όσο οι πολίτες της παραμένουν βολεψάκηδες βυσματούχοι που στην κοσμάρα της αγραμματοσύνης τους αντιδρούν στην όποια κριτική απαντώντας, “άντε γ…….ε ρε, εμάς έτσι μας αρέσει”.

Εγώ ξέρω μόνο ότι η Τρίπολη μέσα σε τρία χρόνια άλλαξε και από ...χωριό έγινε τουλάχιστον στο κέντρο της μιας ανθρώπινη πόλη. Και αυτό πιστώνεται στο Σμυρνιώτη. Γιατί για πολλά χρόνια μόνο λόγια ακούγαμε. Όσο για τον κ. Παυλή από την πρώτη στιγμή μετά τις εκλογές άρχισε τους συμβιβασμούς και τις υποχωρήσεις στις πιέσεις των συντεχνιών (βλ. ακύρωση ανάπλασης Κεντρικής Πλατείας)

και οι μεν και οι δε κοβοντε για το αν θα ειναι στη δημαρχια. εγω σαν απλος πολιτης δεν ξερω ουτε και με αφορα (δεν εχω συμφερων) το ποιος θα ειναι ο επομενος. αλλα με αυτα που εχουν γινει ενα ξερω,οτι αν τη χασει ο σμυρνιωτης ουτε ψυλος στον κορφο του. σε καμια περιπτωση δε θα ηθελα να ειμαι στη θεση του..............

@Anonymous dimotous. Καλό θα ήταν πριν γράψεις κάτι να ενημερώνεσαι και λίγο. Η ένσταση "μια στις 100" που αναφέρεις δεν ήταν κάποτε στη δύση αλλα πριν λίγες μέρες και με αν όχι ίδιους λόγους με τους Σμυρνιώτη, τουλάχιστον κατα πολύ παρόμοιους. Όσο για αυτούς που λένε ότι στη δημοκρατία τις εκλογές τις κρίνει ο λαός και όχι τα δικαστήρια , να τους θυμίσω απλά ότι η δικαιοσύνη είναι ένας απο τους τρεις θεσμούς πυλώνες του δημοκρατικού πολιτεύματος μας και μάλιστα αυτός που βρίσκεται πιο κοντά στον πολίτη.

"ο δικηγόρος του τόνισε ότι η απόφαση του δικαστηρίου θα δικαιώσει την πλευρά τους και θα ανακηρύξει δήμαρχο Τρίπολης ξανά τον κ. Σμυρνιώτη" εγω δεν ειμαι ο casper, αλλά είμαι ο scooby-doo o τενεκες και πιστευω πως εχει κοτσιλισει τη μπαλαντεζα και ο Σμυρνιωτης και ο νομικος του!!!

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) Τρί, 29 Ιουλ 2014 - 7:50 Εσύ, ρε μεγάλε, που έχεις πάρει σβάρνα τα blogs και τα sites και λιβανίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Παυλή (γραφικός έχεις γίνει, κόφτο), δεν έχεις μάθει ότι είναι δείγμα ασχετοσύνης και βλαχιάς, να γράφεις τα δήθεν εύστοχα σχόλιά σου με κεφαλαία; Στη γλώσα του υπολογιστή, σημαίνει ότι ΦΩΝΑΖΕΙΣ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Άντε , γιατί πολλοί άσχετοι μαζευτήκατε...Play Station και πολύ σας πέφτει, αστοιχείωτοι...Τα σχόλια σας μαράνανε...

Καλά που είναι και οι φωτογραφίες και βλέπουμε ξανά όλους του υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, μας είχανε ζαλίσει πριν τις εκλογές αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι μας έλειψε κομματάκι η "ανιδιοτελής" αγάπη και το ενδιαφέρων τους που εξαφανίστηκε τόσο γρήγορα όσο εμφανίστηκε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΑΣ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΄΄ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ΄΄.-ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Ρε να μη θέλουν να ξεκολλήσουν με τίποτα!!!Για τι μάσες ετοιμάζονταν άραγε?

Ο Παυλής ξέρει από μάσες και επενδυτές , ας τον αφήσουμε να γίνει δήμαρχος να σηκώσει και τους κυβόλιθους από την πλατεία και να τα πάει σπίτι του. Εδώ χρησιμοποιούσε τους φακέλους και τα ταχυδρομικά τέλη του επιμελητηρίου για να κάνει βουλευτικές εκλογές. Φανταστείτε τι έχει να κάνει στο δήμο...

Μονος του πηγε ο γιαννης.προφανως αφου εχουν τσακωθει μεταξυ τους μετα την ηττα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.