Ξεκίνησε απο την Τρίπολη να διασχίσει την Ελλάδα με... ένα ντεπόζιτο! (photos + video)

Ξεκίνησε απο την Τρίπολη να διασχίσει την Ελλάδα με... ένα ντεπόζιτο! (photos + video)

Οκτώβριος 22, 2011 - 13:19
1 σχόλια

Ξεκίνησε λίγο πριν απο τις 13:00 το μεσημέρι απο την Τρίπολη για να διασχίσει την Ελλάδα με μόνο ένα ντεπόζιτο! ο Λόγος για το isuzu d-max το οποίο θέλει να αποδείξει πως ένα τόσο βαρύ όχημα είναι συγχρόνως και πολύ οικονομικό !

Σήμερα  Σάββατο λοιπόν  22 Οκτωβρίου  η ISUZU γέμισε μόνο 1 φορά το ντεπόζιτο του Isuzu D-Max στην Τρίπολη και το άφησε  να κατακτήσει τους ελληνικούς δρόμους.Το arcadia portal  βρέθηκε στην αντιπροσωπεία της opel isuzu  στην Τρίπολη και κατέγραψε την εκκίνηση.

 

Λίγα λόγια για το εγχείρημα

H ISUZU, o Νο 1 κατασκευαστής κινητήρων diesel στο κόσμο και το D-Max, το μοναδικό Pick – up,  γεμίζει ΜΙΑ μόνο φορά το ντεπόζιτο του και βάζει στόχο να αποδείξει πως ένα τόσο σκληροτράχηλο και βαρύ όχημα σαν το D-Max, είναι συγχρόνως και πολύ οικονομικό κάνοντας το γύρο της Ελλάδας.

Η οδηγική πρόκληση ξεκινάει το Σάββατο στις 22 Οκτωβρίου από την Τρίπολη και φιλοδοξεί να διασχίσει σε τρεις μέρες όλη τη Στερεά Ελλάδα, φτάνοντας μέχρι την Ανατολική Θράκη.

H ISUZU καλεί τους λάτρεις της περιπέτειας να ακολουθήσουν τη διαδρομή του D-Max, να θαυμάσουν από κοντά το «ΘΗΡΙΟ» κορυφαίας οδηγικής συμπεριφοράς και να γνωρίσουν τον οδηγό της ISUZU.

Στη διαδρομή του, το D-Max θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει τους λάτρεις των pick-up και της οικονομικής οδήγησης  σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ξεκινάει στις 22/10 και ώρα 11.00 πμ από την Τρίπολη (ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΑΕ, 2ο χλμ ΕΟ Τριπόλεως- Άργους, Τρίπολη), συνεχίζοντας την προσπάθεια με κατεύθυνση τη Χαλκίδα (ΑΦΟΙ Κωνσταντίνου ΑΒΕΕ, 4ο χλμ Χαλκίδας-Ερέτριας, Χαλκίδα, στις 17.00).

Στις 23/10 θα βρίσκεται στα Τρίκαλα (ΚΕΦΟΣ-ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΣ ΕΠΕ, Λαρίσης 183, Τρίκαλα, στις 12.00), ενώ η διαδρομή κορυφώνεται με μία μεγάλη γιορτή στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης (23/10, ώρα 18.00) και τέλος θα φτάσει στη πόλη της Αλεξανδρούπολης (2Ο χλμ. Αλεξανδρούπολης-Συνόρων, Αλεξανδρούπολη) στις 24/10 / ώρα 18.00.

O διαγωνισμός εξελίσσετε μέσω του group της ISUZU Greece στο Facebook http://www.facebook.com/IsuzuGreece, όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να μαντέψουν πόσα χιλιόμετρα μπορεί να διανύσει το D-Max με ένα μόνο ντεπόζιτο! Όσοι μαντέψουν σωστά κερδίζουν τα καύσιμα ενός έτους!

Η ISUZU έχει διοχετεύσει στο D-Max όλη τη γνώση και το μεράκι τόσων ετών εξειδίκευσης και έχει χρησιμοποιήσει όλη την τεχνογνωσία της από τα φορτηγά κι όχι από τα επιβατικά, εστιάζοντας στην αντοχή, την οικονομία και τη σκληρή χρήση.

Αφήνουμε λοιπόν ελεύθερη την ιπποδύναμη του diesel κινητήρα του ISUZU D-Max, φημισμένο για την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την οικονομία που προσφέρει, να κατακτήσει τους ελληνικούς δρόμους.

Σχετικά με την ISUZU Greece

Η ISUZU ειδικεύεται στην κατασκευή και εμπορεία επαγγελματικών οχημάτων και βαρέων φορτηγών, ενώ είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή κινητήρων diesel. Είναι η 1η εταιρεία στον κόσμο σε πωλήσεις κινητήρων diesel στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων.

Η ετήσια δυναμικότητά της ξεπερνά τους 1.000.000 κινητήρες diesel και η γκάμα της ξεκινά από τα 1.000 cc και φτάνει μέχρι τα 24.000 cc. Τα προϊόντα της ISUZU πωλούνται σε 110 χώρες, ενώ διαθέτει 6 κέντρα Έρευνας & Εξέλιξης ανά τον κόσμο. H φιλοσοφία της ISUZU βασίζεται στους ακόλουθους άξονες: Safety, Economy και Environment.

Ο ρόλος της ΙSUZU είναι να συμβάλλει στη βελτίωση του τρόπου ζωής των πελατών της και να ανταπεξέρχεται στις προσδοκίες τους. Μοναδικό της μέλημα, να βλέπει τα πράγματα από τη μεριά του πελάτη. Επιπλέον, κάτι ακόμα που ξεχωρίζει τους κινητήρες ISUZU είναι η οικολογική ευαισθησία.

Ως κατασκευαστής επαγγελματικών οχημάτων η ΙSUZU έχει ως προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος σε όλα τα εγχειρήματά της. Ακολουθώντας το motto της “Safety Economy Environment” , παράγει τεχνολογίες που δεν έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και στοχεύουν στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Video: 

youtube://v/9Pbcw2SK-5c


Υπάρχει 1 Σχόλιο