Ξεκινιμα με το δεξί για τους Δρομείς

Ξεκινιμα με το δεξί για τους Δρομείς

Δεκέμβριος 13, 2010 - 12:21

 Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα του Β τοπικού για την ομάδα του Δρομέα καθώς επικράτησε του Αρη Σκαλας εκτός έδρας με 40-70. Μετά τα πρώτα 5 λεπτά ο Άρης είχε προβληματίσει τους Δρομείς και ήταν μπροστά στο σκορ με 8-4,η ταυτόχρονη είσοδος στο παρκέ των Παπαχαραλάμπους-Νώντα αποκατέστησε την τάξη και η διαφορά άρχισε να παίρνει διαστάσεις κλείνοντας το ημίχρονο με 18-26.

 
Στο δεύτερο ημίχρονο απαλλαγμένοι πια από το άγχος της πρεμιέρας όλοι οι παίχτες του Ηλία Μπαλη έπαιξαν γρήγορο και όμορφο μπάσκετ στηριζόμενο στην αμυντική πίεση και στο εύκολο ριμπάουντ που δίνει τη δυνατότητα για εύκολα καλαθιά. Το σκορ ''ξέφυγε'' ο κόουτς του Δρομέα δοκίμασε όλα τα παιδιά που είχε στη διάθεση του, κλείνοντας με ιδανικό τρόπο το πρώτο ματς της σαιζόν με σκορ 40-70. Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι οι Νωντας-Παπαχαραλαμπους είναι πολυτέλεια να παίζουν σε αυτήν την κατηγορία καθώς πραγματικά δεν ¨κόβονται¨ μιας και τα παιδιά αυτά δεν έχουν σταματήσει ποτέ να γυμνάζονται περισσότερο από όλους στην κατηγορία δίνοντας πάντα την απαραίτητη σοβαρότητα σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας.
Κοντά τους σε απόδοση οι Μπαζιωτακης,Καρνεζης και Πεζιρκιανιδης με το περίσσιο πάθος τους, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που είχαν χρόνο συμμετοχής και έδειξαν ότι αποτελούν ¨όπλα'' στα χέρια του Ηλία Μπαλη για τη συνέχεια. Το μυαλό όλων στην Ομάδα είναι ήδη στο ματς με την Α.Ε. Σπάρτης την Κυριακή 12/12 στις 15.00 στο Δ.Α.Κ. Τρίπολης.

ΔΡΟΜΕΙΣ ¨Καρνεζης 6,Παπαχαραλαμπους 10,Καρδαρας 3,Μπαζιωτακης 9,Καραγιαννης,Πεζιρκιανιδης 10,Μπελμπας 3,Αλεξοπουλος 4,Κουτσουμπος 6,Νωντας 18(2τριπ).
 

Χρήστος Γεννιάς
 

 
 

Ειδήσεις: