Ξεκινά η λειτουργία της πισίνας στη Μεγαλόπολη

Ξεκινά η λειτουργία της πισίνας στη Μεγαλόπολη

Ιούλιος 30, 2014 - 09:13
1 σχόλια

Ο Δήμος Μεγαλόπολης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της πισίνας εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά ηλικίας από 6 έως 16 ετών .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για εγγραφές στο χώρο  της πισίνας  εκμάθησης κολύμβησης  από  29-07-2014 και ώρα   19:00  - 20:00.

Τα μαθήματα θα υλοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, τις ώρες  16:00 - 20:00  και Σάββατο  10:00 – 13:00.

Τα απαιτούμενα για την εγγραφή δικαιολογητικά είναι:

    Αίτηση
    Πιστοποιητικό γέννησης
    Ιατρική Βεβαίωση

 

Απαραίτητος εξοπλισμός:

Ø      Σκουφάκι

Ø      Μαγιό

Ø      Σαγιονάρες αντιολισθητικές

Ø      Μπουρνούζι με κουκούλα ή πετσέτα

 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6932657765

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

οριστε η μεγαλοπολη εχει και πισινα που λειτουργει πλεων η τριπολη που εχει φοβερη πισινα καθε καλοκαιρι την κλεινουμε,παννελαδικη πρωτια !!!!!!!!!! και ενω εχει γινει προταση εδω και 2 χρονια ,καθε καλοκαιρι να μην κλεινει αλλα να παραμενει ανοιχτη ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ το νερο ωστε να ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ μιλαμε δηλαδη για λειτουργια χωρις κοστος,μιας και τωρα το καλοκαιρι πολλοι κανουν μπανιο σε μη θερμενωμενες πισινες. βεβαια οφειλουμε να πουμε και ενα μπραβο μιας και λειτουργει κανονικα τους αλλους 9 μηνες ,μην ειμαστε μονο στα ασχημα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.