Κρυφή συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου: Τι συμφωνήθηκε

Κρυφή συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου: Τι συμφωνήθηκε

Οκτώβριος 16, 2018 - 11:03
0 σχόλια

Mε ένα ραντεβού στα κρυφά κι ένα γεύμα για να εκτονωθούν οι δήθεν διαφωνίες και εκρήξεις των δύο κυβερνητικών εταίρων, έκλεισε ένα ακόμη κεφάλαιο της φαρσοκωμωδίας που είχε ανοίξει με την επίσκεψη Καμμένου στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», ο Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Άμυνας συναντήθηκαν σε ένα ραντεβού που δεν ανακοινώθηκε ποτέ.

Ήταν 15:10 όταν ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε στην είσοδο της ΛΑΕΔ, στη συμβολή της Ρηγίλλης με τη Βασιλίσσης Σοφίας, για να υποδεχτεί τον Πρωθυπουργό. Τρία λεπτά μετά, έφτασε και ο Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα, η εφημερίδα «Τα Νέα» παρουσιάζει σήμερα (16.10.2018) και φωτογραφίες από τη στιγμή της άφιξης των δυο πολιτικών στη ΛΑΕΔ. Το γεύμα ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο έμεινε… μυστικό. Δεν είχε ανακοινωθεί ούτε από το Μαξίμου ούτε από το Πεντάγωνο.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, σύμφωνα με «Τα Νέα», Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος επανέλαβαν τη συμφωνία που είχαν κάνει λίγο καιρό νωρίτερα, δηλαδή να προχωρήσουν μαζί στη συγκυβέρνηση έως τον Μάρτιο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.