Κρύβεται κάτι πίσω από την επιλογή του κτιρίου στην οδό Λαγοπάτη; (video)

Κρύβεται κάτι πίσω από την επιλογή του κτιρίου στην οδό Λαγοπάτη; (video)

Νοέμβριος 01, 2011 - 19:23
9 σχόλια

Περίεργα μπορεί να χαρακτηρίσει αν μη τι άλλο κανείς τα όσα ακούστηκαν στη χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης σχετικά με την επιλογή του κτιρίου στην οδό Λαγοπάτη για τη στέγαση του συνόλου σχεδόν των υπηρεσιών του δήμου, αφού κάποιοι μίλησαν για επιλογή που ήταν προειλημμένη απόφαση και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που δεν επελέγη μίλησε για "παραπλάνηση"

στην ουσία, αφού δεν του ζητήθηκε να γίνει η τροποποίηση του χώρου αλλά απλώς να υπογράψει μία υπεύθυνη δήλωση ότι θα το πράξει αν και εφόσον επιλεγεί το κτίριό του. Παρά την πολύωρη εκτός ημερήσιας μάλιστα διάταξης συζήτηση η απόφαση που ελήφθη δεν έχει να προσθέσει τίποτα καινούριο από όσα ήδη ξέραμε δηλαδή την μεταστέγαση των υπηρεσιών στο συγκεκριμένο κτίριο που ανήκει στην οικογένεια Λυκόγιαννη... Το μόνο ίσως καινούριο είναι ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι είδαν με θετικό μάτι την απόκτηση από πλευράς δήμου του δικού επιτέλους διοικητηρίου... Οψόμεθα!!

Στα video που ακολουθούν παρακολουθήστε την τοποθέτηση του ΔΣ Γιάννη Σαμπράκου μέλους της αρμόδιας επιτροπής για την επιλογή του χώρου και του κ. Νικολάου της Υδρογείου- ιδιοκτήτη του κτιρίου που δεν επελέγη....

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/YxouBmi0lWo

youtube://v/-23VH5gbBro


9 Σχόλια

Γιάννη Go Home!

Παιδια μεγαλοι ανθρωποι ειναι ολοι τους. Για παραπλάνηση ανηλίκου μιλάτε τωρα? Για ψαξτε λιγο τι ακριβως ηθελε να κανει ο ιδιοκτητης που λετε!!! Πολλα ακουγονται για συμφωνιες που ειχε κανει με την εταιρια του και για συναλλαγες που θα ειχε προσωπικο οφελος!!! Οτι γυαλιζει δεν ειναι χρυσος!!!

ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΑ ΜΠΟΥΡΑ, ΣΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΣΙΝΟΔΙΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΤΖΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΑΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΙΑΟΥ- ΜΕΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ;

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ......ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: 16.000ΕΥΡΩ > 24.500 ΕΥΡΩ. ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 15 ΚΤΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΤΙΡΙΟ. ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΗ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΞΥΛΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ? ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΨΕΥΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟ !!! ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ , ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ , ΟΧΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ, ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΩ Κ.ΤΛ., Κ.Τ.Λ. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!!!

Για τον ανώνυμο που ασχολείται με τα ...μαθηματικά του Δημάρχου: 2 (διπλάσιοι υπάλληλοιλόγω Καλλικράτη) Χ 16.000 (σημερινά μισθώματα) = 32.000 > 24.500 (νέο μίσθωμα). Δεν χρειάζεται ιδιαίτερα μαθηματικά μεγάλε... Εκτός και αν τσίμπαγες και σύ κάτι από τα φτηνά σημερινά μισθώματτα των 10 έως 16 ευρώ το τετραγωνικό. Εχω άδικο???

Η ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΖΗΤΑΓΕ 16.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ... ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 100 ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Η ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΝΤΟΣ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ,ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ Ο.Κ. ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ Η ΣΤΡΑΒΗ ΤΟ ΑΡΝΙ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΝΝΗ!!!

ΤΟ 16000 € ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚοΝ ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ ? ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ Ο Κος ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ? ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ (ΠΟΙΟΙ ΟΛΟΙ?) ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΤΑΤΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ. Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΕΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ . ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο Κος ΠΑΥΛΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ? ΣΗΜ. Ο Κος ΠΑΥΛΗΣ ΣΕ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑΙ ΛΕΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ.

Πολλές οι παρανομίες της Υδρογείου!!! Περιμενουμε να δουμε με αγωνία τελικά εαν ειχε τα ιδια τετραγωνικά και ποσα απο αυτά ειναι νομιμα.