«Κρόνιον Πέρασμα» για τρίτη χρονιά στον Πάρνωνα

«Κρόνιον Πέρασμα» για τρίτη χρονιά στον Πάρνωνα

Ιούλιος 13, 2016 - 08:09
0 σχόλια

ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ - Αγώνας υπεραπόστασης 70 χλμ. για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο 16/07/2016 και από ώρα 10.00 το πρωί με αφετηρία και τερματισμό στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Φορέας Διαχείρισης όρους Πάρνωνα & υγροτόπου Μουστού, η Τοπική Κοινότητα Αγίου Πέτρου και Τοπικοί Φορείς, με την ευγενική συμμετοχή του Συλλόγου Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτ. Αττικής ως τεχνικός σύμβουλος του αγώνα, προκηρύσσουν τον αγώνα υπεραπόστασης 70 χλμ. στον Πάρνωνα ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ «Τρέξιμο στο ιερό βουνό του Κρόνου – του πατέρα των θεών» με ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 16/07/2016 και από ώρα 10.00 το πρωί με αφετηρία και τερματισμό στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας.
Πληροφορίες διαδρομής: Ο αγώνας διεξάγεται όλος σε άσφαλτο. Πρόκειται για κυκλική διαδρομή, με αφετηρία και τερματισμό τον Αγ. Πέτρο Αρκαδίας.

Ο αγώνας αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα τελευταίο προπονητικό τεστ, για τους δρομείς που θα τρέξουν στο Φειδιππίδειο Δρόμο ή στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ τον προσεχή Σεπτέμβρη και όχι μόνο, καθώς απευθύνεται σε όλους τους δρομείς που θέλουν να λάβουν μέρος σε έναν αγώνα υπεραπόστασης 70χλμ. Ο αγώνας πραγματοποιείται όλος σε μία περιοχή απείρου κάλλους, περνώντας κάτω από έλατα, πεύκα, πλατάνια και άλλα δέντρα, με συνέπεια οι δρομείς να τρέξουν κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής υπό σκιά. Ξεκινάει από τον Αγ. Πέτρο Κυνουρίας του Νομού Αρκαδίας και κατευθύνεται προς το καταφύγιο Πάρνωνα, περνάει μέσα από τα χωριά Βαμβακού – Βαρβίτσα – Καρυές – Βούρβουρα και τερματίζει πάλι στον Αγ. Πέτρο, πραγματοποιώντας μία κυκλική διαδρομή μήκους 70χλμ. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και φέτος ο καθιερωμένος μικρότερος αγώνας για παιδιά, μήκους 1 περίπου χιλιομέτρου, εντός του οικισμού του Αγ. Πέτρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστοχώρο του αγώνα: http://www.kronionperasma.com/ Για δηλώσεις εγγραφής: http://www.kronionperasma.com/epsilongammagammarhoalphaphie… Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών θα πραγματοποιηθούν το αργότερο έως την Τετάρτη 13/7/2016.

Χορηγός επικοινωνίας: www.ultrarunning.gr & www.runningnews.gr

*** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τους νικητές

Ο 1ος νικητής και η 1η νικήτρια του φετινού αγώνα ΚΡΟΝΙΟ ΠΕΡΑΣΜΑ, θα λάβουν μια ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον αγώνα ΔΡΟΜΟΣ ΑΘΑΝΑΤΩΝ 140χλμ. Τρίπολη-Σπάρτη-Καλαμάτα, που θα συνοδευτεί από μία ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ σε ξενοδοχείο της Καλαμάτας, αφού τερματίσουν στον αγώνα των 140 χλμ.!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.