Κρόνιο Πέρασμα για 6η χρονιά στα χωριά του Πάρνωνα (pics, vid)

Κρόνιο Πέρασμα για 6η χρονιά στα χωριά του Πάρνωνα (pics, vid)

Ιούλιος 14, 2019 - 16:00
1 σχόλια

Για 6η χρονιά πραγματοποιήθηκε ο αγώνας υπεραπόστασης στον Πάρνωνα με το όνομα «ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ Τρέξιμο στο ιερό βουνό του Κρόνου, του πατέρα των θεών».

Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, με αφετηρία και τερματισμό στον Αγ. Πέτρο Αρκαδίας, καλύπτοντας μια κυκλική απόσταση 70 χλμ! Διοργανωτές του αγώνα και εφέτος ήταν ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας και η τοπική κοινότητα Αγίου Πέτρου Κυνουρίας, με την αρωγή των τοπικών φορέων και των επαγγελματιών της Κοινότητας Και με την ευγενική συμμετοχή του Συλλόγου Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτ.Αττικής και των Σπαρτιατών Δρομέων.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο (ΕΔΩ) που έχουν αναρτηθεί στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Αγίου Πέτρου και του κ. Καμπύλη νεοεκλεγέντα δήμαρχου Βόρειας Κυνουρίας.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

...είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιοι αγώνες - εκδηλώσεις και στην περιοχή μας αναμφίβολα. Όμως, μετά το πέρας του συγκεκριμένου αγώνα, η εικόνα στους δρόμους από όπου πέρασαν οι δρομείς είναι μάλλον κακή. Σε πολλά σημεία της διαδρομής πολλές άδειες πλαστικές φιάλες νερού προφανώς από τους δρομείς. Γιατί;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.