Κρίμα κι άδικο… Αστέρας - ΑΕΚ 1-1

Κρίμα κι άδικο… Αστέρας - ΑΕΚ 1-1

Ιανουάριος 16, 2020 - 19:23
5 σχόλια

Στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των 16 ο πολύ καλύτερος Αστέρας φιλοξένησε την ΑΕΚ. Η αρκαδική ομάδα προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε με ανύπαρκτο πέναλτι, ενώ στο 2ο ημίχρονο έχασε πέναλτι με τον Μπαράλες για να πάει στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ με ένα σκορ πρόκρισης.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ καθώς ήταν καλύτερος ωστόσο οι χαμένες ευκαιρίες και το πέναλτι αλλά και οι διαιτητές τόσο με το πέναλτι που έδωσαν στους φιλοξενούμενους όσο και με την γενική τους διαιτησία δεν επέτρεψαν στους κιτρινομπλέ να πάνε υπέρ τους σκορ στην ρεβάνς.

Η αρκαδική ομάδα πήρε το προβάδισμα με την εκπληκτική κόντρα επίθεση και φανταστικό τελείωμα με ψαλιδάκι στο 20ο λεπτό του Κρεσπί με την Ένωση να ισοφαρίζει με ένα πέναλτι που μόνο ο διαιτητής Γκορτζήλας είδε στο 30ο λεπτό με τον Ολιβέιρα για να ακολουθήσει το χαμένο πέναλτι του Χερόνιμο Μπαράλες στο 70ο λεπτό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να περιμένει στο δικό του μισό την ΑΕΚ έχοντας ως φιλοδοξία του τις γρήγορες αντεπιθέσεις όπως συνέβη στην φάση που άνοιξε το σκορ. Στο 20’ οι κιτρινομπλέ βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Μουνάφο έκανε την σέντρα και ο Κρέσπι με ένα έκανε 1-0. Η ΑΕΚ θα αντιδράσε και στο 23’ έχασε σπουδαία ευκαιρία για με τον Ολιβέιρα να πλασάρει από το ύψος της μικρής περιοχής, σημαδεύοντας ωστόσο πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου. Στο 33’ η Ένωση θα ισοφαρίσε με ένα ιδιαίτερα τραβηγμένο πέναλτι που σήκωσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ο Λόπες έπεσε μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Μουνάφο και ο Ολιβέιρα που ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και έφερε το ματς στα ίσια. Στο 42 Ο Αλμπάνης βρήκε τον Βέρντε, απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, όμως ο Παπαδόπουλος τον σταμάτησε εντυπωσιακά με τα πόδια.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ρυθμό να πέφτει σε σχέση με το πρώτο.. Ο Βέρντε για την ΑΕΚ που ήταν και ο πιο δραστήριος παίχτης είχε την πρώτη ευκαιρία στο 61’, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Στο 70’ ο Αστέρας Τρίπολης θα κερδίσει πέναλτι και την μεγάλη ευκαιρία να πάρει ξανά το προβάδισμα. Ο Μπαράλες ανέλαβε να το εκτελέσει, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά, πάνω από τα δοκάρια του Τσιντώτα.  Στο 73’ ο Βέρντε εκτελέσε απευθείας ένα φάουλ, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει δύσκολα στη γωνία του ενώ στο 84' ξανά ο Ιταλός Βέρντε βγήκε επικύδνηνα στην κιτρινομπλέ περιοχή με τον Πασαλίδη να βάζει ωραία το σώμα του και να του χαλάει το σουτ με το 1-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε και τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς):​ Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ριέρα (62' Λουίς Φερνάντεθ), Σίτο (55' Χαουρέγκι), Κρέσπι (83' Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπαράλες.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Παουλίνιο (82' Μπακάκης), Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης (71' Σβάρνας), Βέρντε, Μάνταλος, Ολιβέιρα (80' Κλωναρίδης). 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Τί κρίμα και άδικο μωρέ ? Αφού η ΚΕΔ ορίζει τον κάθε άσχετο διαιτητίσκο που όταν ακούει το όνομα ΟΣΦΠ , ΠΑΟΚ , ΑΕΚ και ΠΑΟ κατουριέται επάνω του και η σφυρίχτρα από το στόμα του , πάει στον πισινό του !!!! Τι περιμένετε να παίξει αντικειμενικά το κάθε λαμόγιο ? Και πέναλτι φάντασμα έδωσε σε βάρος του Αστέρα και κόκκινη κάρτα ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ στον Τσιγκρίνσκι μαζί με το πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Αστέρα !! Τζάμπα σκοτώνονται οι ομάδες της Περιφέρειας αφού έχουν να τα βάλουν με τους καρχαρίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου !

Σωστοτατος φίλε 19:55 !! Δυστυχώς όλες οι ομάδες που αναφέρεις μόνο με την διαιτησία μπορούν να τα βάλουν με τον Αστέρα. Μη ξεχνάμε και το κλεμμένο κύπελλο από το "σωματείο" του Μαρινάκη..

Με επαγγελματιες απο την κ19 με τους μεγαλους ολες οι ομαδες της περιφερειας. Μεγαλοι τρομαρα τους.ΞΕΦΤΙΛΕΣ .

@19.23 τράβα να παίξεις με την..... σου και μην ασχολείσαι με τον Αστέρα. Σε τσούζει ο Αστέρας και σου αρέσει φαίνεται... παίξε μαζί της και θα σε τσούζει και αυτή στο τέλος και θα σου αρέσει επίσης.. χαχαχα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.