«Κρέμασε» την σφυρίχτρα του ο Κώστας Παζιούρος

«Κρέμασε» την σφυρίχτρα του ο Κώστας Παζιούρος

Απρίλιος 15, 2018 - 17:10
0 σχόλια

Ο αγώνας της ΑΕΚ Τρίπολης με τον Μαντινειακό για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας το απόγευμα του Σαββάτου 14 Απριλίου 2018 ήταν και ο τελευταίος στην διαιτητική καριέρα του Κώστα Παζιούρου.

Ο έμπειρος ρέφερι πήρε την απόφαση και ‘’κρεμάει’’ την σφυρίχτρα μετά από πολυετή παρουσία στα Αρκαδικά γήπεδα και στον χώρο της Αρκαδικής διαιτησίας στην οποία πρόσφερε τις υπηρεσίες του με συνέπεια και ήθος.

Πριν την σέντρα της αναμέτρησης της ΑΕΚ Τρίπολης με τον Μαντινειακό ο πρόεδρος του ΣΔΠ Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας και ο και ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος βράβευσαν τον Κώστα Παζιούρο για την προσφορά του στην Αρκαδική διαιτησία χαρίζοντας του μια αναμνηστική πλακέτα.

Ο Κώστας Παζιούρος συγκινημένος ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία εντός γηπέδων όλα αυτά τα χρόνια και δέχθηκε το θερμό χειροκρότημα από φιλάθλους, ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.