Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους του Άστρους για τα περιστατικά κλοπών

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους του Άστρους για τα περιστατικά κλοπών

Σεπτέμβριος 21, 2018 - 13:52
0 σχόλια

Αναστατωμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι στο Άστρος και στα Κάτω Δολιανά, ύστερα από τις συχνές, όπως καταγγέλλουν, κλοπές που σημειώνονται το τελευταίο δίμηνο σε οικίες τις περιοχής.

Σύμφωνα με καταγγελία  κατοίκου, πολλές είναι οι κλοπές που έχουν γίνει στα Κάτω Δολιανά και στο Άστρος το τελευταίο διάστημα, με την Αστυνομία να κρίνεται από τους πολίτες ανεπαρκής στο να διαλευκάνει τα περιστατικά.

Τα στοιχεία που δίνουν  οι κάτοικοι σχετικά με τα περιστατικά κλοπών αναφέρουν ότι ίσως είναι ύποπτο ένα μεγάλο όχημα χρώματος λευκού με ηλιωροφή.  Όπως πάντα αναφέρει η καταγγελία οι δράστες που ευθύνονται για τις διαρρήξεις διαμένουν στην περιοχή.

«Οι πολίτες θα αρχίσουν να παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους για να προστατέψουν τις περιουσίες τους» σημειώνουν στην καταγγελία, ζητώντας καλύτερη αστυνόμευση και εκτεταμένες έρευνες για τη διαλεύκανση των κλοπών.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal.gr με την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας και με το γραφείο ενημέρωσης δημοσιογράφων, πληροφορήθηκε ότι υπάρχουν μεμονωμένα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή.

Όπως σημειώθηκε, έχουν υποβληθεί μηνύσεις κατά αγνώστων για απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας όπως γίνεται σε κάθε ανάλογη περίπτωση.

Η Αστυνομία  ελέγχει την κάθε περίπτωση μεμονωμένα, αλλά όπως σημειώθηκε δεν υπάρχει κάποιος αυξημένος όγκος περιστατικών πέραν του συνηθισμένου.

Πηγή: astrosnews.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.