Κράτσα: Στις ευρωεκλογές κρίνεται η συνδιαμόρφωση του μέλλοντος της Ελλάδας (photos&video)

Κράτσα: Στις ευρωεκλογές κρίνεται η συνδιαμόρφωση του μέλλοντος της Ελλάδας (photos&video)

Απρίλιος 23, 2014 - 20:22
1 σχόλια

Για την κρισιμότητα των ευρωεκλογών του Μαΐου μίλησε η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ Ρόδη Κράτσα την Τετάρτη 23 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Σε αυτές τις ευρωεκλογές κρίνετε όπως ανέφερε η συνδιαμόρφωση του μέλλοντος της Ευρώπης και της χώρας μας. Σε αυτό το πολιτικό όργανο η Ελλάδα πρέπει να έχει μια έντονη και έντιμη παρουσία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η επιρροή και ρόλος του κάθε ευρωβουλευτή δεν είναι αυτόματος αλλά εξαρτάται από την αφοσίωση του σε μια πολύ απαιτητική δουλειά, από την ικανότητα του να δημιουργήσει ένα καλό όνομα στο Ευρωκοινοβούλιο, από το κυρός του έτσι ώστε να αποκτήσει τις κατάλληλες συμμαχίες που θα επιτρέψουν ένα καλό αποτέλεσμα για την χώρα στις ψηφοφορίες.

Oι Έλληνες πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες με το σκεπτικό, να επιλέξουν τους κατάλληλους εκπροσώπους της Ελλάδας στην Ευρώπη και να επιλέξουν Ευρωπαϊκά κόμματα βγάζοντας στην άκρη τον θυμό τους.

Οι πολίτες πρέπει να κάνουν ψύχραιμες και υπεύθυνες επιλογές ανέφερε,  να καταδικάσουν και να απομονώσουν τα "άκρα" και να υποστηρίξουν τις υγιείς ευρωπαϊκές δυνάμεις και πρόσωπα ικανά να ανταποκριθούν στις απαντήσεις του κρίσιμου ρόλου του ευρωβουλευτή και να συμβάλουν σε μια καλύτερη Ευρώπη.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην κρισιμότητα της επόμενης πενταετίας για την Ελλάδα και την Ευρώπη, η οποία κατάλαβε ότι πρέπει να τρέξει, ετσι ώστε να γίνουν αλλαγές.

 

Video: 

youtube://v/ntZRTTU5J0s


Υπάρχει 1 Σχόλιο