Το κράτος ζητάει πίσω οικόπεδα στο Αρκαδικό Χωριό

Το κράτος ζητάει πίσω οικόπεδα στο Αρκαδικό Χωριό

Μάρτιος 15, 2019 - 08:43
5 σχόλια

Επείγουσα ανακοίνωση εξέδωσε ο πολιτιστικός σύλλογος του Αρκαδικού χωριού στην οποία αναφέρει τα εξής:

Πληροφορούμαστε ότι η υπό εκκαθάριση ΔΕΠΟΣ (δηλαδή το Υπουργείο Οικονομικών στην πραγματικότητα), ζητάει πίσω τα οικόπεδα στο Αρκαδικό Χωριό των οποίων οι ιδιοκτήτες τους, δεν τα έχτισαν μέσα στην 5ετία, σύμφωνα με τον όρο που υπήρχε στα συμβόλαιά τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ΔΕΝ επιστρέφει τα χρήματα που έδωσαν, ζητώντας να καταπέσουν σαν ποινική ρήτρα. Πρόκειται για μια απαράδεκτη ενέργεια του Ελληνικού Κράτους, το οποίο αφού έπεισε τους ομογενείς να αγοράσουν οικόπεδα φέρνοντας στην Ελλάδα πολύτιμο συνάλλαγμα, τώρα τους τα ζητάει πίσω, τη στιγμή μάλιστα που η ΔΕΠΟΣ εγκατέλειψε το Αρκαδικό Χωριό στη μοίρα του και ΔΕΝ ολοκλήρωσε ποτέ τα έργα υποδομής και τους κοινόχρηστους χώρους που είχε αναλάβει.

Πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά στην ενέργεια αυτή, η οποία πρώτα απ’ όλα εκθέτει και προσβάλλει το Ελληνικό Κράτος και βέβαια και τους ιδιοκτήτες των ακινήτων.

Φωτό Νο1: ο συγχωριανός μας, Νίκος Γιογγάρας υπογράφει το πρώτο προσύμφωνο με το ελληνικό κράτος, τέλος της δεκαετίας του ’80.

Φωτό Νο2 και Νο3: κλιμάκιο απόδημων ελλήνων (αγοραστών οικιών και οικοπέδων), κατά την επίσκεψή τους στην Ελλάδα και συνάντησή τους με αρμοδίους, το 1992.

1 2 3

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Σιγά με την ερημιά. Ούτε περίπτερο δεν έχει. Νερό να θές έχει μόνο θαλασσινό!!

δλδ υπαρχει ορος να χτιστουν μεσα σε ΠΕΝΤΕ χρονια,εσεις δεν χτισατε,αυτη τη στιγμη εχουν οικοπεδα ,πρωην δημαρχος τριπολης αλλακαι αλλοι που καμια σχεση δεν εχουν με τους πρωτους ιδιοκτητες (τελικα πως βρεθηκαν με οικοπεδα εκει αυτοι?) και εσεις θελετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ να τα κρατησετε !!!!!!!!!!!!!!!!! ελεος ρε παιδια ,ακομα και το νερο που περνετε απο διπλανο χωριοΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ,και θεωρειτε τσιφλικι σας την παραλια και ολα οσα ειναι εκει,μεχρι και τη βρυση βγαλατε απο τη παραλια ...........

Ντροπή να σου ζητάνε να τηρήσεις την υπογραφή σου. Σε Αμερική, Αυστραλία, Καναδά δε θα τολμούσατε ούτε να σκεφτείτε την διαμαρτυρία. Συμπέρασμα οι διαμαρτυρόμενοι είναι γιαλαντζί ομογενείς, ορίτζιναλ γηγενείς που όπως οι λοιποί κατσαπλιάδες συγκρούονται με τη λογική που επιβάλει η τρόικα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.