Κουτσούμπας από Τρίπολη: Είπε ψέματα ο ΣΥΡΙΖΑ (video)

Κουτσούμπας από Τρίπολη: Είπε ψέματα ο ΣΥΡΙΖΑ (video)

Ιούλιος 12, 2015 - 14:36
3 σχόλια

Ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας παρευρέθηκε στη μεγάλη εκδήλωση του κόμματος στην Τρίπολη στo πλαίσιο της εκδήλωσης προς τιμήν των εκτελεσθέντων κομμουνιστών, μαχητών του ΔΣΕ και άλλους αγωνιστές που καταδικάστηκαν από το έκτακτο στρατοδικείο Τρίπολης την περίοδο 1947 έως 1949 και πραγματοποίησε το ΚΚΕ στην Τρίπολη. Δείτε ΕΔΩ

Ο κ. Κουτσούμπας θέλησε να μιλήσει και για τις πολιτικές εξελίξεις και για τα μνημόνια τα οποία δυναστεύουν τον Ελληνικό λαό χρόνια τώρα.
Έστειλε κάλεσμα από την Τρίπολη ώστε να μην περάσει ο εφησυχασμός και το κάλπικο κλίμα εθνικής ομοψυχίας της κυβέρνησης το οποίο και δημιουργεί, προσπαθώντας να καλλιεργήσει διάφορα κέντρα του κατεστημένου που καλούν τον λαό να αποδεχθεί και το νέο αυτό μνημόνιο, προκειμένου να αισθανθεί ανακουφισμένος από την αποφυγή των χειρότερων.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ μεταξύ άλλων μίλησε και για τη Βουλή των Ελλήνων, στην οποία η κυβέρνηση στην κρίσιμη συνεδρίαση της Ολομέλειάς την προηγούμενη Παρασκευή είπε «χοντρά» ψέματα και έφερε μια δήθεν πρόταση για έγκριση.
Το κείμενο της συμφωνίας το σχολίασε αναφέροντας ότι είναι ένα κείμενο τελειωμένο που θα γίνεται όλο και χειρότερο, δυναμώνοντας την ήδη ισχυροποιημένη τρόικα.
Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις συνέπειες των μνημονίων αλλά και για την εμπορευματοποίηση των ονείρων αριστερών ανθρώπων που ποθούσαν μια κυβέρνηση της Αριστεράς, αφήνοντας αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κουτσούμπας από Τρίπολη: Είπε ψέματα ο ΣΥΡΙΖΑ


3 Σχόλια

Φτυστός ο Μπρέζνιεφ πιο νέος. Είναι επαγγελματική διαστροφή το ύφος πάσχοντος από νόσο Πάρκινσον η πλήρης απουσία εκφραστικότητας ή όντος πρόκειται για κομματική νόσο; (η Παπαρήγα τουλάχιστον ήταν πιο εκφραστική πού και πού)

Απ`οτι φαινεται ο ΣΥΡΙΖΑ παει να βρει την ΔΗΜΑΡ-ΡΗΜΑΔ. Κουτσουμπα μην χτυπας πολιτικα πτωματα. Κοιτα τα δικα σου χαλια τωρα. Με τετοια φτωχοποιηση του λαου , να κοιτατε τον κωλ@ της χρυσης αυγης στα ποσοστα ! Ντροπή

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.