Κουστένης: Κρατάμε την προσπάθεια

Κουστένης: Κρατάμε την προσπάθεια

Οκτώβριος 21, 2017 - 19:47
0 σχόλια

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του κόντρα στο Περιστέρι έμεινε ο coach Κουστένης ενώ παράλληλα ευχαρίστησε το Περιστέρι για την τιμή προς το πρόσωπο του με την βράβευση του λίγα λεπτά πριν από τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζίμης Κουστένης

«Γνωρίζαμε ότι παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Αυτό που προείχε  ήταν να δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμασταν απέναντι στην ποιότητα και στο βάθος που έχει το Περιστέρι και με τις ελλείψεις που έχουμε  των Σίνη και Κούτρα έκανε το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο.

Θεωρώ ότι από τα 4 δεκάλεπτα 2 δεκάλεπτα ήταν ισορροπημένα και δύο δεκάλεπτα το Περιστέρι με βάση το βάθος και την ποιότητα που έχει κατάφερε να πάρει τις διαφορές που ήθελε  για να φθάσει στην νίκη.

Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο και την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά να είναι ανταγωνιστικοί κοιτώντας στα μάτια τον αντίπαλο στα επί μέρους σκορ των δεκαλέπτων. Επίσης είδαμε ότι κάποια νέα παιδιά μπορούν να μας δώσουν τις πολύτιμες βοήθειες που χρειαζόμαστε γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και θα χρειαστούμε όλους τους παίχτες μας να τους έχουμε παρόντες.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου για την τιμή που μου έκανε να με βραβεύσει. Είναι γνωστό ότι έχω περάσει την μισή μου ζωή εδώ και εύχομαι πραγματικά στην ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο και να βρεθεί στην Α1 όπου και αξίζει να βρίσκεται».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.