Κουρουμπλής: Στη διάθεση του Πρωθυπουργού η παραίτησή μου

Κουρουμπλής: Στη διάθεση του Πρωθυπουργού η παραίτησή μου

Σεπτέμβριος 14, 2017 - 11:44
0 σχόλια

«Θέτω εαυτόν πάντα στη διάθεση του Πρωθυπουργού.» Με αυτή τη φράση απάντησε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής στο ερώτημα εάν σκέφτηκε την παραίτηση μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη 2» στη Σαλαμίνα.

Παράλληλα, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως σε 20 με 25 μέρες δεν θα υπάρχει καμία αρνητική εικόνα. «Η κατάσταση δείχνει να εξομαλύνεται. Ήδη σε σχέση με χθες, σήμερα υπάρχει διαφορά. Χωρίς υπερβολές η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική», είπε χαρακτηριστικά.

Σηεμιωτέον ότι, ενώ σε ένα ναυάγιο τέτοιου είδους η δράση τις πρώτες ώρες είναι καθοριστική, το Λιμενικό εμφανίστηκε μάλλον καθησυχαστικό, όπως και ο ίδιος ο υπουργός. Ωστόσο, η μόλυνση έφθασε ως τη Γλυφάδα και τώρα Περιφέρεια και Δήμοι καταβάλλουν προσπάθειες να απορρυπανθούν οι παραλίες.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι την Κυριακή ο κ. Κουρουμπλής βρισκόταν στη ΔΕΘ για την ομιλία του Πρωθυπουργού και δεν κατέβηκε στην Αθήνα, ενώ αμέσως μετά μετέβη στο Λονδίνο, για να συμμετάσχει στη Διεθνή Εβδομάδα Ναυτιλίας.

(Φωτογραφία: Eurokinissi)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.