Κούρος σε Καραλή: Ο χώρος του ΚΑΠΗ δεν ενδείκνυται για πολιτική εκμετάλλευση

Κούρος σε Καραλή: Ο χώρος του ΚΑΠΗ δεν ενδείκνυται για πολιτική εκμετάλλευση

Μάιος 15, 2019 - 11:02
0 σχόλια

Εορτή της μητέρας – Εκδήλωση ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης

Συγχαρητήρια κύριε Καραλή Θεόδωρε, Πρόεδρε του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης, που με την πρωτοβουλία που πήρατε να βοηθήσετε τα μέλη του ΚΑΠΗ προκειμένου να οργανώσουν την εκδήλωση για την εορτή της μητέρας, τα οποία στην ανακοίνωσή σας δεν εμφανίζονται, και την οποία εορτάσατε με λαμπρότητα όπως οφείλουμε, σε οικογενειακό περιβάλλον της παράταξής σας. Πολύ έξυπνο !!!!

Βλέπε κ. Δήμαρχο, κ. Λυμπεροπούλου Βασιλική, κ. Αδαμόπουλο Γεώργιο και ασφαλώς εσείς.

Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ που υπάγεται το ΚΑΠΗ θέλω να σας τονίσω ότι ο χειρισμός σας με αιφνιδίασε διότι πάρα πολλά μέλη από τους παρόντες δεν γνώριζαν την πρόθεσή σας για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης και για το σκοπό που την πραγματοποιήσατε.

Αυτό θεωρείται εμπαιγμός και προσβολή στο χώρο του ΚΑΠΗ που γνωρίζετε και γνωρίζουν τα μέλη την αγάπη μου γι’ αυτό.

Να σημειωθεί ότι εκτός από το στενό σας περιβάλλον ουδείς άλλος γνώριζε από τα μέλη του Δ.Σ. όλων των παρατάξεων τα παραπάνω.

Ο χώρος του ΚΑΠΗ δεν ενδείκνυται για πολιτική εκμετάλλευση όπως και πράξατε.

Επιπλέον, δεχθείτε την ταπεινή επίπληξή μου για τη μη παρουσία του Τάσου Παπαζαχαρία όπως οφείλατε σύμφωνα με τα παραπάνω.

 

Ηλίας Κούρος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρίπολης

Μέλος Δ.Σ. ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.