Κουρμπέλης: «Θα προτιμούσα αυτά τα σκορ με κάποιον άλλον αντίπαλο»

Κουρμπέλης: «Θα προτιμούσα αυτά τα σκορ με κάποιον άλλον αντίπαλο»

Φεβρουάριος 18, 2017 - 22:57
0 σχόλια

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα:

"Είναι ένα βαρύ αποτέλεσμα για την πρώην ομάδα μου, τον Αστέρα Τρίπολης, είδα παλιούς μου φίλους απόψε αλλά φυσικά δεν το χάρηκαν. Παίζει πολλά παιχνίδια η μοίρα, το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Αστέρα ήταν στην Λεωφόρο, σήμερα ήρθα εδώ ως αντίπαλος. Είναι μεγάλη η συγκίνησή μου, γιατί εδώ μεγάλωσα και αγαπώ αυτή την ομάδα και τους ανθρώπους της.

Περιμέναμε πιο δύσκολο παιχνίδι, αλλά με το που πετύχαμε γκολ ο Αστέρας άνοιξε και μας έδωσε χώρους. Φανήκαμε δυνατοί και καταφέραμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει πλέον τα πατήματά του και αυτό φάνηκε δύο φορές απέναντι στην παλιά μου ομάδα με αυτές τις ευρείες νίκες, θα προτιμούσα να γίνονταν με κάποια άλλη αλλά έτσι ήταν το πρόγραμμα.

Από τον Ιανουάριο και μετά, που ήρθα στον Παναθηναϊκό, η ομάδα δουλεύει σε σωστά πλαίσια και προσπαθεί σκληρά. Αυτό φαίνεται πλέον σε όποιο γήπεδο αγωνιζόμαστε, όταν έρχονται τα άσχημα αποτελέσματα είναι λογικό η ψυχολογία να πέφτει. Εμείς σιγά σιγά βρήκαμε τα πατήματά μας, κάναμε κάποια καλά παιχνίδια και καταφέραμε να σημειώσουμε αρκετά τέρματα.

Η ομάδα μας λύνεται και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε στη συνέχεια της σεζόν, γιατί μας περιμένει δύσκολος δρόμος μέχρι το τέλος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Όπως κάθε παίκτης της ηλικίας μου, έτσι και εγώ σκέφτομαι την Εθνική ομάδα, αποτελεί τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή. Για αυτόν τον λόγο δουλεύω σκληρά, προκειμένου να καταφέρω να πετύχω αυτόν τον στόχο.

Με βοήθησε το γεγονός ότι ήμουν πριν σε μια ομάδα που έπαιζε Ευρώπη και βρισκόταν σε υψηλό επίπεδο, αυτό με βοήθησε να προσαρμοστώ πιο εύκολα στον Παναθηναϊκό που είναι μεγάλος σύλλογος και θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί. Με βοήθησε αρκετά η παλιά μου ομάδα και στεναχωριέμαι για τη φετινή πορεία του Αστέρα, κυρίως γιατί έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει.

Φέτος ίσως και να έγιναν κάποια λάθη στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και θα παρακολουθώ την πορεία του. Αυτός ο σύλλογος με μεγάλωσε σαν παίκτη και σαν άνθρωπο και θα είμαι πάντα δίπλα του"

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.