Κουρμπέλης «Πλέον κοιτάμε πρωτάθλημα και κύπελλο» (video)

Κουρμπέλης «Πλέον κοιτάμε πρωτάθλημα και κύπελλο» (video)

Νοέμβριος 28, 2014 - 12:16
0 σχόλια

Για τον αποκλεισμό του Αστέρα από το Γιουρόπα Λίγκ μίλησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης αμέσως μετά τον αγώνα με την Μπεσίκτας. Ο νεαρός άσος του Αστέρα τόνισε πως πλέον η προσοχή της ομάδας στρέφεται στο πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λίγκ.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Δημήτρη Κουρμπέλη:

 Για το αν τον επηρέασε ο τραυματισμός του: «Σίγουρα είμαι λίγο επηρεασμένος από τον τραυματισμό γιατί δυο μήνες είναι αρκετοί για έναν ποδοσφαιριστή για να τον κρατήσουν εκτός αγωνιστικού ρυθμού. Δούλεψα στις προπονήσεις και αυτό μου έκανε καλό ώστε να μπω όσο το δυνατόν καλύτερος στο γήπεδο. Οι ανάσες μου ήταν έτσι όπως έπρεπε αλλά σίγουρα σιγά σιγά με τα παιχνίδια θα τις ανακτήσω πάλι».

 Για το μυστικό του Αστέρα απέναντι σε μεγάλες ομάδες: «Έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού ο οποίος φέτος μας έχει αποφέρει αυτές τις επιτυχίες. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά και παίζουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο και έχουμε δείξει ότι κοιτάμε στα μάτια μεγάλες ομάδες. Αυτή όμως είναι μόνο η αρχή. Ευελπιστούμε το μέλλον να είναι ακόμα καλύτερο».

 Για το αν ο αποκλεισμούς τους βοηθήσει για την συνέχεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου: «Το Γιουρόπα Λίγκ έκλεισε για εμάς και θα πάμε στο Βελιγράδι για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι για να ευχαριστιούνται όλοι οι παίκτες. Είναι μεγάλα παιχνίδια. Πλέον οι στόχοι μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο και θα κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Δημήτρης Κουρμπέλης: Κοιτάμε πρωτάθλημα και κύπελλο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.