Κουρμπέλης: Ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάμε στο Euro

Κουρμπέλης: Ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάμε στο Euro

Οκτώβριος 10, 2018 - 19:52
0 σχόλια

Τη πίστη του πως η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου θα βρεθεί στα τελικά του Euro εξέφρασε ο Δημήτρης Κουρμπέλης σε συνέντευξη του τονίζοντας πως και αυτός και όλοι οι διεθνείς θα κάνουν τα πάντα για την γαλανόλευκη.

Αναλυτικά

"Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια στον όμιλο. Σίγουρα είναι ένα κομβικό παιχνίδι, το οποίο θέλουμε πάρα πολύ. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς γιατί χάσαμε λίγο έδαφος με την ήττα μας στην Ουγγαρία και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να νικήσουμε και να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για την πρώτη θέση".
 
Είναι μια ενδιαφέρουσα διοργάνωση. Είναι στην αρχή της γι΄ αυτό δεν μπορούμε ακόμη να κρίνουμε τα θετικά και τα αρνητικά, αλλά από τη στιγμή που αντικαθιστά φιλικά παιχνίδια τα επίσημα βοηθούν περισσότερο τις ομάδες και τους παίκτες για να κρατηθούν σε υψηλό επίπεδο. Ναι, μέχρι στιγμής είναι μια ενδιαφέρουσα διοργάνωση και τη βλέπουμε θετικά".
 
Πιστεύω ότι είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο θα καταφέρουμε να βρεθούμε στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε και να προχωρήσουμε πιο μπροστά".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.