Κουρμπέλης - Κώτσιρας: Δύο Αρκάδες μαζί στην Εθνική

Κουρμπέλης - Κώτσιρας: Δύο Αρκάδες μαζί στην Εθνική

Μάιος 14, 2019 - 21:39
8 σχόλια

Μοιάζει απίθανο, μοναδικό, μοιάζει με όνειρο μα είναι όμως πραγματικότητα. Δύο Αρκάδες μαζί στην Εθνική Ελλάδος και ένας ολόκληρος νομός εδώ και λίγες ώρες να είναι γεμάτος χαρά και υπερηφάνεια για τα δικά του παιδιά.

Ναι, ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Γιάννης Κώτσιρας είναι τα δικά μας παιδιά, είναι ο Κορακοβουνιώτης και ο Μεγαλοπολίτης φίλος μας, είναι ποδοσφαιριστές που πρέπει να γίνουν τα απόλυτα πρότυπα για το κάθε νέο παιδί που κλωτσά μπάλα από τον νομό μας.

Η είδηση της κλήσης του Γιάννη Κώτσιρα στην Εθνική Ελλάδος εδώ και λίγες ώρες έχει φέρει σε έναν (δικαιολογημένο) παροξυσμό όλους τους Αρκάδες όπου είτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε σε καφενεία και καφετέριες, είτε στους δρόμους και σε κάθε στέκι η κουβέντα πάει εκεί και όλοι εκφράζουν την μεγάλη τους χαρά τους για τον Γιάνναρο.

Προφανώς η κλήση του Γιάννη Κώτσιρα αποτελεί δικαίωση του ίδιου και της τεράστιας προσπάθειας που έχει κάνει έχοντας τις δικές τις μεγάλες και ξεχωριστές προεκτάσεις ωστόσο θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η Εθνική μας ομάδα στην επιλογές του Άγγελου Αναστασιάδη έχει και τον Δημήτρη Κουρμπέλη στους εκλεκτούς.

Δύο Αρκάδες ταυτόχρονα, μαζί είναι στην Εθνική Ελλάδος. Αυτό είναι κάτι που καλούμαστε να το συνειδητοποιήσουμε και να αναλογιστούμε το μέγεθος της τεράστιας αυτής επιτυχίας των δύο παιδιών που σηκώνουν ψηλά την σημαία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, και ευρύτερα του Αρκαδικού αθλητισμού. 

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει πια καθιερωθεί στην Εθνική μας ομάδα και η κλήση του για μία ακόμα φορά δεν αποτελεί γεγονός. Έτσι μας έμαθε ο Μήτσος όντας και αρχηγός του Παναθηναϊκού. Για τον Γιάννη Κώτσιρα όμως είναι η πρώτη φορά και ας ελπίσουμε να μπει στο δρόμο του έτερου Αρκά και να καθιερωθεί και αυτός με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Κοινός παρανομαστής και των δύο εκτός από την Αρκαδία είναι και ο Αστέρας ο οποίος ανέδειξε το άστρο τους, τους έβαλε στο κάδρο της μεγάλης κατηγορίας για να αρπάξουν και οι δύο τις ευκαιρίες τους δίνοντας ουσιαστικά δύο δικούς τους παίχτες στην Εθνική Ελλάδος.

Δημήτρη και Γιάννη είμαστε υπερήφανοι για εσάς. Ένας ολόκληρος νομός και όπου χτυπά Αρκαδική καρδιά νιώθει αγάπη και τεράστια χαρά για εσάς περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να σας καμαρώσουμε με το Εθνόσημο στο στήθος.

Μπράβο σας ρε μάγκες!
 

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Παναρκαδικος αλλά με προπονητές και στήριξη από τον αστέρα τότε

ο Κώτσιρας ξεχώρισε φέτος. Ήταν ίσως ο μόνος ... Μπράβο. Μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Συνέχισε δυνατά και ταπεινά.

Συγχωρατε Ραχούλες τον Παναρκαδικό.Δεν είσαστε άξιοι για τίποτα ΡΑΧΟΥΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

Ραχούλα... έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις απ'το να σχολιάζεις συνέχεια τον αστέρα... έχεις καθόλου ζωή;;; Αχαχαχαχαχαχα

γραφικε εφηβε Ραχουλα !Κοιτα λιγο οτι πολεις με μεγαλυτερο πληθυσμο και μεγαλυτερα οικονομικα δεδομενα οπως η ΠΑΤΡΑ ,ΒΟΛΟΣ,ΡΟΔΟΣ ,ΧΑΝΙΑ ,δεν εχουν ομαδες στην superleague.Κατσε και σκεψου οτι στην ασημαντη Τριπολη ηρθε η φιναλιστ του champions league Τοτεναμ,η Σαλκε,η ραπιντ Βιεννης,και αλλοι ευρωπαικοι συλλογοι και σταματα σε παρακαλω αυτο το παραληρημα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.