Κουρμπέλης: «Ιστορικό και απαιτητικό παιχνίδι»

Κουρμπέλης: «Ιστορικό και απαιτητικό παιχνίδι»

Νοέμβριος 27, 2014 - 08:36
0 σχόλια

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε και αυτός στην συνέντευξη Τύπου και δήλωσε έτοιμος για την πρώτη του συμμετοχή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αφού είχε απουσιάσει από τα προηγούμενα τέσσερα ματς και η επιστροφή του συνδυάζεται με ένα ιστορικό παιχνίδι απέναντι στην Μπεσίκτας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κουρμπέλη έχουν ως εξής:

Για τον αγώνα με την Μπεσίκτας: «Είναι ένα απαιτητικό και ιστορικό παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να κυνηγήσουμε όσες ελπίδες πρόκρισης έχουμε. Είμαστε περήφανοι που μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του τούρκικου πρωταθλήματος έρχεται στην Τρίπολη. Στον αγωνιστικό χώρο όμως, θα τα ξεχάσουμε όλα και θα παίξουμε για την νίκη»

Για την ετοιμότητά του: «Ζήλευα όλα τα παιχνίδια στα οποία δεν αγωνίστηκα. Πραγματικά δουλέψαμε όλοι πάρα πολύ για να φτάσει εδώ η ομάδα. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι έτοιμος για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα»

Συγκρίσεις μεταξύ των δύο αγώνων: «Διαφέρει πολύ το ένα ματς από το άλλο. Ότι έγινε στην Κωνσταντινούπολη έγινε. Πήραμε τον ένα βαθμό και τελείωσε. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς και πρέπει να πάρουμε την νίκη για να ελπίζουμε σε πρόκριση. Είμαι στην διάθεση του προπονητή και νιώθω έτοιμος να κάνω ότι μου ζητηθεί».

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.