Κούνα το καρότο!

Κούνα το καρότο!

Μάιος 24, 2019 - 19:23
0 σχόλια

Παρασκευή 24 Μαΐου και όλοι τρέχουν να πληρωθούν να πάνε με γεμάτες τσέπες στις κάλπες. Επιδόματα, συντάξεις Ιουνίου, ούλα τα καλά!

Και λέει ο Αλέξης, που μας έσπασε τις τσέπες, ότι πρέπει να προσέξουμε πολύ τι θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές, διότι πιθανή νίκη Βέμπερ και ΕΛΚ θα θέσει σε κίνδυνο τα μέτρα ελάφρυνσης που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση και μπορεί να ακυρωθούν!

Αλέξη μας, πρωθυπουργέ μας, για πες μας, καλέ, για πες μας: Δεν έχεις συνεννοηθεί με τους «από πάνω» για τις ελαφρύνσεις και τις παροχές; Κρίμα να μας κουνάς το καρότο χωρίς λόγο.

Και, ακόμα χειρότερα, εσύ που ξελαρυγγιαζόσουν για την κυρίαρχη χώρα μας, τον κυρίαρχο λαό, την κυρίαρχη κυβέρνηση φοβάσσι τι θα πει ο Βέμπερ;

Ή θες να μας φοβίσεις;

Φοβού τους πολιτικούς και ελαφρύνσεις φέροντας, κύριε πρωθυπουργέ. Έτσι κι αλλιώς, συνηθίσαμε να κρατάμε μικρό καλάθι...


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.