Κουκουλοφόρος λήστεψε τα ΕΛΤΑ στο Βαρθολομιό Ηλείας

Κουκουλοφόρος λήστεψε τα ΕΛΤΑ στο Βαρθολομιό Ηλείας

Νοέμβριος 30, 2018 - 13:03
0 σχόλια

Δεν πήρε όσα ήλπιζε, αλλά έβγαλε ένα μικρό… χαρτζιλίκι, ο ένοπλος κακοποιός που εισέβαλε στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Βαρθολομιό Ηλείας, λίγα λεπτά αφ’ ότου άνοιξε το πρωί της Πέμπτης και ακινητοποίησε τους υπαλλήλους ζητώντας να του δώσουν τα χρήματα.

Ο δράστης καραδοκούσε έξω από το υποκατάστημα και περίμενε να ανοίξουν οι υπάλληλοι. Λίγο πριν από τις 8 το πρωί, όρμησε μέσα φορώντας κουκούλα και κρατώντας ένα πιστόλι με το οποίο απείλησε τους εργαζόμενους και τους διέταξε να του δώσουν όσα χρήματα είχαν στα συρτάρια των ταμείων.

Τελικά, όμως, δεν κατάφερε να βάλει στην τσέπη περισσότερα από 350 ευρώ! Αμέσως μετά, ο άγνωστος κουκουλοφόρος τράπηκε σε φυγή, χωρίς οι υπάλληλοι να διακρίνουν αν διέφυγε με κάποιο μέσο. Αμέσως, ειδοποίησαν την Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, οι οποίες όμως δεν είχαν αποτέλεσμα.

(ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.