Κουίκ σε Κωνσταντινόπουλο: Καθίστε στην βαριά σας ήττα

Κουίκ σε Κωνσταντινόπουλο: Καθίστε στην βαριά σας ήττα

Ιανουάριος 27, 2015 - 10:43
2 σχόλια

Κόντρα Κωνσταντινόπουλου – Κουίκ… «στον ενικό»

 

Στη μετεκλογική εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου «Στον ενικό» χθες 26/1 βρέθηκαν ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ κ. Τέρενς Κουίκ και ο κ. Οδ. Κωνσταντινόπουλος, και με αφορμή μια φράση του κ. Κουίκ, άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ τους.

Ο κ. Κουίκ, απευθυνόμενος στον κ. Κωνσταντινόπουλο,και με αφορμή τη βαριά ήττα του ΠαΣοΚ στις εκλογές, είπε: «Καθίστε στη βαριά σας ήττα, που έχετε διαλύσει ένα παραδοσιακό σοσιαλιστικό κόμμα, είστε οι μόνοι που καταφέρατε στην Ευρώπη να μην έχει η Ελλάδα σοσιαλιστικό κόμμα».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος απάντησε: «Δεν μπορείτε να κρυφτείτε που από δεξιός γίνατε αριστερός» και τον κ. Κουίκ ανταπάντησε: «Εγώ είμαι Καραμανλόπαιδο και τιμώ τον Κώστα Καραμανλή ως ιδρυτή».

Αυτός ο διάλογος συνεχίστηκε στον ίδιο τόνο, με τον κ. Κωνσταντινόπουλο να επισημαίνει το γεγονός ότι οι ΑΝΕΛ συγκυβερνούν με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Κουίκ να απαντά: «Κι εσείς κάνατε  συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, την οποία θεωρούσατε το πυρ το εξώτερον!».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος, χαμογελώντας, επεσήμανε: «Άρα,λοιπόν, ό,τι κάναμε εμείς, το κάνετε κι εσείς». Φαίνεται ότι το χαμόγελο ενόχλησε τον κ. Κουίκ, ο οποίος ζήτησε από τον πρώην υφυπουργό να μην χαμογελά. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος απάντησε:

Ήρθε η ώρα μου να χαμογελάω. Από σήμερα και πέρα θα χαμογελάω και θα είμαι πολύ χαρούμενος

προκαλώντας ακόμα περισσότερο τον κ. Κουίκ.

«Είστε ένας από αυτούς που καταστρέψατε την Ελλάδα και εύχομαι να μην είστε ένας από αυτούς που θα δώσετε λογαριασμό. Θα κληθείτε να δώσετε λογαριασμό εκεί που πρέπει», είπε.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος του απάντησε: «Μη με απειλείτε έμενα, ανοίξτε όποιους φακέλους θέλετε, εγώ από εδώ και πέρα θα χαμογελάω».

Ακολούθως, ο κ. Κουίκ με σκληρό τόνο ανέφερε ότι ο κ. Κωνσταντινόπουλος έχει στην πλάτη του τις αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών, και ο πρώην υφυπουργός απάντησε: «Οι αεροψεκασμοί επηρεάζουν»… Κάπου εκεί, ο κ. Χατζηνικολάου κάλεσε και τους δύο να επιστρέψουν στη συζήτηση για το φορολογικό.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από το enikos. gr


2 Σχόλια

Όλα τα λεφτά το σφιγμένο χαμόγελο του έρμου του Οδυσσέα που από δήμαρχος έγινε κλητήρας. Και πάλι καλά, δηλαδή, που δεν ψάχνει για δουλειά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.