Κούγιας: Οι σχέσεις μας με τον Αστέρα έχουν αποκατασταθεί πλήρως

Κούγιας: Οι σχέσεις μας με τον Αστέρα έχουν αποκατασταθεί πλήρως

Αύγουστος 10, 2017 - 16:38
0 σχόλια

Το λάθος του για τον χορηγό του Αστέρα παραδέχθηκε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μέσω προσωπικής δήλωσης τόνισε πως λυπάται για όσα ανέφερε για τους Αρκάδες και πως η συνεργασία είναι άριστη στο Δ.Σ. της Super League. Θυμίζουμε πως είχε μπλέξει τον Αστέρα με τον ΟΠΑΠ, την στιγμή που βασικός χορηγός της ΠΑΕ είναι ο Stoiximan, κάτι που έφερε και την αντίδραση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιάννη Ντάλλα.

"Σε συνέντευξη μου προ ολίγων ημερών στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης  ARENA FM, εξαιτίας λάθους πληροφόρησης από συνάδελφο ιδιοκτήτη ΠΑΕ Super League δήλωσα ότι μεταξύ των ευνοημένων χωρίς ποδοσφαιρικά κριτήρια (γηπεδικές εγκαταστάσεις – προπονητικά κέντρα – αριθμός φιλάθλων – αριθμός πρακτορείων ΟΠΑΠ στην περιφέρεια που εδρεύει η ΠΑΕ) από την ΟΠΑΠ ΑΕ για κεντρική χορηγία στην φανέλα είναι και η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλω να δηλώσω τα εξής:

1. Λυπάμαι ιδιαίτερα διότι δεν θέλω να πιστεύω ότι εκ προθέσεως παρασύρθηκα από συνάδελφο μου και ανέφερα τα όσα ανέφερα για την φίλη ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και

2. Ότι μετά τις εξηγήσεις οι οποίες έχουν δοθεί τόσο με τον ιδιοκτήτη αλλά και το διοικητικό περιβάλλον της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  οι σχέσεις μας έχουν αποκατασταθεί πλήρως και η συνεργασία μας με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο Δ.Σ. της Super League είναι άριστες.

Αυτά για να μην εκμεταλλεύονται κάποιοι εκ παραδρομής λάθη και οικοδομούν στην πολιτική του διαίρει και βασίλευε".

 

Πηγή: sport24,gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.