Κουρμπέλης και Μπακασέτας: Χαρούμενοι για τα γκολ και την πρόκριση (video)

Κουρμπέλης και Μπακασέτας: Χαρούμενοι για τα γκολ και την πρόκριση (video)

Ιούλιος 25, 2014 - 21:13
0 σχόλια

Μπαντιμπανγκά: Μια οικογένεια ο Αστέρας

Δημήτρης Κουρμπέλης ,Τάσος Μπακασέτας  μίλησαν για τη νίκη πρόκρισης του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στην Φιλανδική Ροβανιέμι.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης σκόρερ και αυτός της αναμέτρησης αναφέρθηκε στην καλή αρχή και στα 2 γκολ της ομάδας του αλλά και στις στιγμές που δεν αντέδρασαν σωστά, βάζοντας τη Ροβανιέμι στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ωστόσο στο τέλος τα κατάφεραν με ψυχραιμία να κερδίσουν τον αγώνα.

Ο άλλος Έλληνας άσος του Αστέρα Τρίπολης Τάσος Μπακασέτας είπε πως το γκολ που πέτυχε τον έκανε πολύ χαρούμενο πως έκανε πράξη αυτό που είπε στην Φινλανδία πως θα σκοράρει στην Τρίπολη και ότι επέστρεψε για να καθιερωθεί με τη φανέλα του Αστέρα Τριπολης.

Ο Ζιγκί Μπαντιμπανγκά τόνισε πως δουλειά του είναι να μπαίνει και να δίνει τον καλύτερο εαυτό του,ευχαρίστησε τον προπονητή του που τον χρησιμοποίησε στον αγώνα, ενώ τόνισε ότι το σημαντικό είναι να κερδίζει ο Αστέρας και πως όλη η ομάδα είναι μία οικογένεια.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/_kkaCmtm0Yw


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.