Κουβέλης: Δε δίνουμε λευκή εξουσιοδότηση σε κανέναν

Κουβέλης: Δε δίνουμε λευκή εξουσιοδότηση σε κανέναν

Ιούνιος 18, 2012 - 22:42
1 σχόλια

Η χώρα πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση προοδευτικού χαρακτήρα στη βάση συγκεκριμένων προγραμματικών δεσμεύσεων, δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, μετά τη συνάντηση που είχε απόψε με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για σχηματισμό κυβέρνησης.

Ο κ. Κουβέλης δήλωσε ότι ''λευκή εξουσιοδότηση εμείς δεν δίνουμε σε κανέναν'' και  επανέλαβε τις προτάσεις του κόμματός του για άσκηση πολιτικής που θα κρατήσει τη χώρα στην Ευρωζώνη και για σταδιακή απαγκίστρωση από όρους του μνημονίου, όπως η μείωση των κατωτάτων μισθών και η μετενέργεια, καθώς και η επιμήκυνση του χρόνου εφαρμογής του προγράμματος.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΘΑ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΑΡΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.