Κωστόπουλος: Θέλουμε τον κόσμο της Τρίπολης δίπλα μας

Κωστόπουλος: Θέλουμε τον κόσμο της Τρίπολης δίπλα μας

Ιούλιος 29, 2019 - 20:07
0 σχόλια

Το δικό του κάλεσμα προς τον κόσμο της Τρίπολης έδωσε ο πρόεδρος του Παναρκαδικού Βασίλης Κωστόπουλος στις δηλώσεις του κατά την διάρκεια της πρώτης προπόνησης της ομάδας τονίζοντας παράλληλα πως το ρόστερ δεν έχει κλείσει και πως θα υπάρχει μεταγραφική ενίσχυση.

Αναλυτικά

Σίγουρα οι προϋποθέσεις είναι καλύτερες. Μόλις τελείωσε η περσινή χρονιά βάλαμε ένα πλάνο προκειμένου να το θέσουμε σε εφαρμογή και να οργανώσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Το ρόστερ φυσικά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα καθώς θα υπάρξουν ανακοινώσεις εντός της εβδομάδας αλλά και τις επόμενες ημέρες. Με τους προπονητές μας, τον Θανάση Στάικο το τεχνικό τιμ, τον Πάνο Παναγούλια και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Λυμπερόπουλο. Γίνεται μια υγιής και μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση του Παναρκαδικού, ώστε να φτιαχτεί όσο γίνεται καλύτερη ομάδα η οποία να είναι ανταγωνιστική και να μην έχει στόχο μόνο την παραμονή. Θέλουμε το κάτι παραπάνω.

Επίσιης θα ήθελα να απευθύνω και ένα κάλεσμα στον κόσμο της Τρίπολης να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Να έχουν υγεία τα παιδιά και διάθεση η οποία θα φανεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Έχουν τεθεί και στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας.Θέλουμε έμπρακτα ο κόσμος της Τρίπολης να μας στηρίξει. Κύριως στόχος του εφετινού Παναρκαδικού είναι να δίνει το κίνητρο σε κάθε Τριπολιτσιώτη να έρχεται κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα η οποία με το ποδόσφαιρο που θα παίζει να αποτελέσει έναν πόλο έλξης ώστε ο κόσμος να έρθει και να ευχαριστιέται το θέαμα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.