Κωστόπουλος: «Δουλεύουμε για το καλό του Παναρκαδικού» (vid)

Κωστόπουλος: «Δουλεύουμε για το καλό του Παναρκαδικού» (vid)

Αύγουστος 01, 2017 - 10:21
4 σχόλια

Ο Βασίλης Κωστόπουλος μίλησε εκ μέρους της διοίκησης του Παναρκαδικού για την έναρξη της προετοιμασίας εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της την νέα σεζόν αλλά και για τα μεταγραφικά του τριφυλλιού αναφέροντας πως θα υπάρξει και περεταίρω ενίσχυση του ρόστερ στην συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Κωστόπουλος

Για την έναρξη της προετοιμασίας:  «Είναι η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας ανταγωνιστικής περιόδου. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας σαν ομάδα. Εύχομαι και στα παιδιά να έχουν υγεία για να μπορέσουν να εκπληρώσουν και τους δικούς τους προσωπικούς στόχους. Φέτος είναι μία μεταβατική χρονιά. Από την διοίκηση του Παναρκαδικού και συνεργασία με τον Αστέρα επιχειρείται και συνεχίζεται για τρίτη σερί χρονιά αυτή η επιτυχημένη συνεργασία με μια ανανέωση στο ρόστερ της ομάδας. Και φέτος θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κράμα έμπειρων ποδοσφαιριστών που γνωρίζουν την κατηγορία σε συνδυασμό με να παιδιά με πολλές φιλοδοξίες».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναρκαδικού: «Το ρόστερ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Στα σκαριά βρίσκονται αρκετές μεταγραφές. Δουλεύουμε όλες μας τις μεταγραφικές κινήσεις σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ αλλά και τον Αστέρα. Σίγουρα θέλουμε η φετινή σεζόν να είναι καλύτερη από την περσινή καθώς η προηγούμενη χρονιά ήταν ιδιαίτερη και δεν ήταν όσο επιτυχημένη θα θέλαμε. Για άλλη μια χρονιά θα συνεχιστεί η συνεργασία αυτή με τον Αστέρα Τρίπολης που έχει δώσει ζωή στον Παναρκαδικό και βοηθάει και τις δύο ομάδες. Στόχος μα ς η φετινή ομάδα να είναι καλύτερη από την περσινή. Υπήρξαν κάποιες αποχωρήσεις έμπειρων και σημαντικών παιχτών για τον σύλλογο αλλά θεωρώ ότι θα αντικατασταθούν από καλύτερους παίχτες. Θεωρώ ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας γιατί η Γ’ Εθνική είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για τα δεδομένα της νέας Γ' Εθνικής: «Εμάς δεν μας ενδιαφέρει το πως ενισχύονται οι άλλες ομάδες. Εμάς αυτό που ενδιαφέρει είναι η ενίσχυση του Παναρκαδικού και γι' αυτό κινούμαστε με γνώμονα το καλό της ομάδας. Οι φίλοι του Παναρκαδικού δεν θα πρέπει να ανησυχούν. Η διοίκηση του Παναρκαδικού δουλεύει όλο τον μήνα για τις μεταγραφικές κινήσεις και την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Κοιτάμε το καλό του Παναρκαδικού και πως θα φτιάξουμε μια καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε σε ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο».

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Arcadia Portal.gr Κωστόπουλος: «Θα πετύχουμε τους στόχους μας»


4 Σχόλια

@anonymos Τρί, 01/08/2017 - 10:46 Δηλαδή τί ακριβώς θα κάνετε; Από 20 που πάτε στο γήπεδο σε κάθε αγώνα, θα γίνετε 10;

Ποιά είναι επιτυχιμένη πορεία?Να σώζεσαι στο τέλος?.Η Γ΄Εθνική έχει 8 ομίλους.Δηλαδή ομάδες καφενεία. Εσείς δεν μπορείτε να κατεβάσετε παιδικό.Για τί επιτυχίες μας μιλάτε? Διορισμένοι είσαστε και μην το ξεχνάτε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.