Κώστας Ζαχαριάς: Θετικό για το λαό το εκλογικό αποτέλεσμα (photos & video)

Κώστας Ζαχαριάς: Θετικό για το λαό το εκλογικό αποτέλεσμα (photos & video)

Ιούνιος 17, 2012 - 20:10
7 σχόλια

Ως ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ και το λαό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της σημερινής εκλογικής εκλογικής αναμέτρησης ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Ζαχαριάς, υπογραμμίζοντας ότι ο λαός προχώρησε στη μεγάλη ανατροπή του πολιτικού συστήματος.

Πρώτη μέριμνα του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον αναδειχθεί νικητής των εκλογών, θα είναι η επιδίωξη της συνεργασίας με τα άλλα κόμματα και ο άμεσος σχηματισμός κυβέρνησης, με άμεσο στόχο την ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας.

Παρακολουθήστε και το βίντεο των δηλώσεων του κου Ζαχαριά.

Β.Θ.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/h1EMFk71Nuc


7 Σχόλια

Νίκος Δελφάκης: Κώστα τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια και εύχομαι να είναι μεγάλης διάρκειας αυτή τη φορά η θητεία σου. Οσον αφορά το θετικό για το λαό εκλογικό αποτέλεσμα διαφωνώ απολύτως. Δεν είναι θετικό με αποκλειστική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, δυστυχώς.

αχου καλε, γιατι γιατι, γιατι παντα κατι φταιει. ουαου !

Φίλε Νίκο, εσείς οι πεΦΩΤΗΣμένοι, με την άρνησή σας να μπείτε στην κυβέρνηση την προηγούμενη φορά, στρώσατε το δρόμο στο ΣΥΡΙΖΑ και τον πήγατε απ'το 17 στο 27. Τώρα είν'αργά, αγάπη μου γλυκιά. Ευτυχώς που το ΚΚΕ ως υπεύθυνο κόμμα, έφραξε το δρόμο στον Αλεξέϊ.

Ευτυχώς, γιατί το ΚΚΕ, μέσα στην τόση υπευθυνότητα που το διακρίνει, δεν έδωσε (οι ψηφοφόροι του, εννοώ) ούτε το 24% του ποσοστού του στο ΣΥΡΙΖΑ! Και βγήκε η Παπαντάμα να κάνει δήλωση για το αποτέλεσμα και μας είπε ότι φταίει κάτι η ΝΔ, κάτι ο ΣΥΡΙΖΑ, κάτι το κακό το ριζικό του ΚΚΕ, κάτι η ζέστη, κάτι τα λόγια του παπά... Για την ταμπακιέρα όμως, κουβέντα! Είπες κάτι, κ. Γόντικα;

Από τη στιγμή που πήρε το ποσοστό που πήρε ο Σύριζα άρχησαν όλοι να μιλάνε για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, τώρα με τον Σύριζα στο 27% δεν θα μπορέσουν να εφαρμόσουν το καταστροφικό όπως όλοι συνομολογούν μνημόνιο οι 3 μνημονιακοί που θα συγκροτήσουν την νέα κυβέρνηση και αυτό για κάποιους είναι αρνητικό μάλιστα έπεσαν οι μάσκες των δήθεν αριστερών. Σύντομα θα μετανιώσει ο δειλός ελληνικός για την πατάτα που έκανε να ψηφίσει τους διορισμένους της τρόικας. Έρχονται εκλογές σύντομα κύριοι και θα πάρετε την οριστική απάντησή σας εκλογές ή εμφύλιος λοιπόν.

Έχετε ξαναδεί κόμα να ζητά να κυβερνήσει και να πανηγυρίζει έξαλλα ότι έχασε; Σημεία των καιρών!