Κώστας Βλάσης: Ξημερώνει μια μέρα ελπίδας για τη χώρα (pics)

Κώστας Βλάσης: Ξημερώνει μια μέρα ελπίδας για τη χώρα (pics)

Ιανουάριος 10, 2016 - 16:12
1 σχόλια

O βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης επέλεξε τη Βόρεια Κυνουρία και το Άστρος για να ψηφίσει στον δεύτερο γύρω των εσωκομματικών εκλογών του κόμματός του την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.

Μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του, επισκέφθηκε επίσης τα εκλογικά κέντρα σε Λεωνίδιο, Τυρό και Τρίπολη, όπου και συνομίλησε με ψηφοφόρους του κόμματός του όπως επίσης και με μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Σε δηλώσεις του μίλησε για την εκλογική διαδικασία και για το αποτέλεσμα το οποίο θα αναδείξει νέο πρόεδρο για το ιστορικό αυτό κόμμα. Όπως τόνισε, η σημερινή μέρα είναι μία μέρα ελπίδας για την Ελλάδα

Σήμερα δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, υπογράμμισε, αναφέροντας ότι από τις εσωκομματικές αυτές εκλογές θα αναδειχθεί ο νέος πρόεδρός τους ο οποίος  θα είναι ο εγγυητής της δημοκρατικής πορείας της χώρας και σύντομα ο πρωθυπουργός της χώρας. Για αυτόν που θα έρθει δεύτερος, είπε ότι θα είναι στρατιώτης, όπως είναι και ο ίδιος.

«Χαίρομαι για την εκ νέου μαζική συμμετοχή των φίλων της Νέας Δημοκρατίας στη σημερινή διαδικασία. Να είστε σίγουροι ότι ξημερώνει μια μέρα ελπίδας για την Παράταξη και την Πατρίδα μας», είπε κλείνοντας.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κυριάκος τα τσεπωσε απο ζήμενς , μαμα Ντόρα και αυτή χοντρά ((αμόλησε και τον Χριστοφοράκο ))ΝΑΙ Βλάση έρχεται η ελπίδα,!!!!!<<<..Πρόββατα ξυπνάτε...>>>Σφακιανάκης... https://www.youtube.com/watch?v=8wBlidN8dlw

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.