Κώστας Βλάσης: Θα εκπροσωπήσω επάξια τους Αρκάδες στη νέα Βουλή

Κώστας Βλάσης: Θα εκπροσωπήσω επάξια τους Αρκάδες στη νέα Βουλή

Σεπτέμβριος 21, 2015 - 12:21
0 σχόλια

Δήλωση του Βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Βλάση μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος των εκλογών.

Αγαπητοί συμπολίτες

Με την ψήφο του ο ελληνικός λαός απεφάνθη και η απόφασή του είναι απόλυτα σεβαστή και δεσμευτική – προπαντός για τα κόμματα και τα πολιτικά πρόσωπα που τον λαό υπηρετούν και τις αποφάσεις του υλοποιούν. Ουσιαστικά η σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έλαβε την β΄ ευκαιρία που επιζητούσε, με σαφή λαϊκή εντολή: η Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη, μέσα στην ευρωζώνη, μέσα στο ευρώ! Είναι η Πολιτική που χάραξε και υπηρέτησε, πρώτη και αταλάντευτη, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ιστορική παράταξή μας έμεινε όρθια, συμπαγής και δυνατή – μέσα σε μια καταιγίδα υποσχέσεων, εξαγγελιών, «παράλληλων προγραμμάτων», μεγαλοστομιών και μαχών που ΘΑ δοθούν, ΘΑ κερδηθούν……. Δοκιμασμένη και, όπως φαίνεται, αποδοτική τακτική και τεχνική του κ. Τσίπρα. Τουλάχιστον μέχρις ότου «μιλήσουν» τα γεγονότα, τα αποτελέσματα – με μεγαλύτερη σαφήνεια απ’ όσο μίλησαν στο διάστημα της πρώτης κυβέρνησής του.

Εύχομαι και ελπίζω η δεύτερη θητεία του να είναι καλύτερη της πρώτης, να μην πληρώσει και πάλι η πατρίδα μας και η κοινωνία μας στο σύνολό της την άγνοια, τους πειραματισμούς, τις ιδεοληψίες. Η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει κάθε θετική προσπάθεια, αλλά θα σταθεί εμπόδιο σε κάθε τι ενάντιο στα λαϊκά συμφέροντα. Και με την αυτοκριτική της, με την ανανέωσή της σε στρατηγική, σε ιδέες, σε προγράμματα, σε πρόσωπα – αν και όπου χρειαστεί – θα αναδειχτεί και πάλι και σύντομα σε πρώτη πολιτική δύναμη της χώρας. Όπως πρώτη παραμένει πάντα στην Αρκαδία – και γι’ αυτή την πρωτιά ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπατριώτες μου, στους οποίους υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ να τους εκπροσωπήσω επάξια και στην καινούργια βουλή.

Κώστας Βλάσης

Βουλευτής Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.