Κώστας Βλάσης: Προτεραιότητά μας η Παιδεία (vid)

Κώστας Βλάσης: Προτεραιότητά μας η Παιδεία (vid)

Ιούνιος 24, 2019 - 20:10
7 σχόλια

Σε ένα σύντομο βίντεο, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, επισημαίνει τα προβλήματα στον τομέα της παιδείας.

Για εμάς η ιστορία μας είναι τα πάντα, για αυτόν τον λόγο οφείλουμε και πρέπει να δούμε την παιδεία, σαν μια επένδυση για τα παιδιά μας, σαν μια επένδυση για το αύριο


7 Σχόλια

Ναι παίρνοντας ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό με μηδέν εμπειρία και αγορασμένα μεταπτυχιακά

Θα καθαρίσει για πάρτι σου η Μαριέτα Γιαννάκου με την Ρεπούση. Νομίζεις ότι ξεχάσαμε την βλασφημία τους προς τους σφαγιέντες της Σμύρνης γράφοντας στο βιβλίο ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού για συνωστισμό στην παραλία; Για την υποχρεωτική διδασκαλία των τουρκικών στα μειονοτικά σχολεία κουβέντα δεν λες. Το θεωρείς σωστό για Έλληνες πολίτες όταν αποδεδειγμένα δεν το θέλουν; Ξεχνάς τις δηλώσεις των Πομάκων γονέων και κηδεμόνων. Τους στέλνει από το 2004 η κυρία Μπακογιάννη στην αγκαλιά της Τουρκίας οπότε υπακούς εσύ. Φούμο στις εκλογές από τους πατριώτες ''μπατριώτη του ΠΑΣΟΚ''.

Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΕΑΝ ΕΧΕΙ...ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ...

ΝΔτη θυμίσου την Μαρριέτα Γιαννάκου-Κουτσίκου και την φίλη της την αριστερή Ρεπούση που βλασφήμησαν τους σφαγιασθέντες Έλληνες της Σμύρνης γράφοντας στο βιβλίο ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού για συνωστισμό στην παραλία. Την έχει στο ψφοδέλτιο επικρατείας και ετοιμάζει υπουργικό ταγιεράκι. Πες μας βουλευτή της μπατριωτικής ΝΔ γιατί επέβαλλε το 2004 της διδασκαλίας των Τουρκικών στα σχολεία η ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη παρά την άρνηση των συλλόγων γονέων. Για να προετοιμάσει την τουρκοποίηση της Θράκης και σήμερα να εκλέξουν δικό τους τουρκόφιλο βουλευτή χωρίςτονφερετζέτων3κομμάτων(ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ)

τι εχετε να μας πειτε κ Βλασση για τα αισχη της ΝΔ κατα των ιδιωτικων εκπαιδευτικων? Τους πηρατε απο το υπ παιδειας και τους πηγατε στο υπ εργασιας γιατι? απαντηστε μου παρακαλω

Ας περάσει πρώτα ο κύριος Βλάσης από την ιατρική καμιά βόλτα που έχει να κάνει μάθημα τουλάχιστον 3 χρόνια στο ανατομειο και μετά τα ξαναλέμε...Αυτοπροσδιοριζεται και ως "δάσκαλος"...!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.