Κώστας Βλάσης: Οι συνάνθρωποί μας δοκιμάζονται σ’ ένα σύστημα υγείας τουλάχιστον απαξιωμένο

Κώστας Βλάσης: Οι συνάνθρωποί μας δοκιμάζονται σ’ ένα σύστημα υγείας τουλάχιστον απαξιωμένο

Οκτώβριος 08, 2015 - 14:06
1 σχόλια

Την έναρξη του 71ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ορθοπαιδικής Χειρουργικής & Τραυματολογίας, το οποίο διεξάγεται 7-10 Οκτωβρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα  στο ξενοδοχείο Divani Caravel,  κήρυξε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ο Βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ., ορθοπαιδικός και Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κώστας Βλάσης.

Απευθυνόμενος σε εξέχοντες συναδέλφους του ορθοπαιδικούς από Ελλάδα και Ευρώπη ο κ. Βλάσης τόνισε ότι «η κοινωνία, οι συνάνθρωποί μας, οι συμπολίτες μας, δοκιμάζονται ή υποφέρουν μέσα σ’ ένα πρωτόγνωρο κοινωνικό γίγνεσθαι  απόρροια της οικονομικής κρίσης και σε ένα Σύστημα Υγείας τουλάχιστον απαξιωμένο».

Επίσης ο Βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ.  ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο γιατρός – και ως λειτουργός του Δημοσίου και ως αγωνιστής στον ελεύθερο στίβο – είναι μόνος σήμερα. Θα έλεγα εγκαταλελειμμένος από την Πολιτεία, η οποία μάλλον ή συχνά προσπαθεί να τον χρησιμοποιήσει, να τον εκμεταλλευτεί ίσως, για να καλύψει τις δικές της ανάγκες, αδιαφορώντας και για τις στοιχειώδης ακόμη δικές του ανάγκες ως ανθρώπου, ως επιστήμονα, ως εργαζομένου».

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

και τι ακριβως κανατε εσεις ρε κωστακη για να το διορθωσετε; ο λυκουρεντζος ανυπαρκτος και αυτος σαν υπουργος δεν εκανε τιποτα. αλλα ξεχασε οι 7 μηνες συριζα φταινε για ολα. εκει στην νδ δεν ξερετε τι ειναι αυτοκριτικη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.