Κώστας Βλάσης: Το ΝΑΙ της Ευρωπαϊκής Ελλάδας (video)

Κώστας Βλάσης: Το ΝΑΙ της Ευρωπαϊκής Ελλάδας (video)

Ιούλιος 01, 2015 - 13:48
9 σχόλια

Τις απόψεις του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, ανέλυσε ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ArcadiaPortal την Τετάρτη 1 Ιουλίου όπου και μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται η κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την κρίσιμη συγκυρία.

Όσον αφορά στο δημοψήφισμα της Κυριακής, ο κ. Βλάσης τόνισε ότι είναι μεν δημοψήφισμα – παρωδία, άνευ αντικειμένου ουσιαστικά και για μια πρόταση ανύπαρκτη εδώ και ημέρες, όμως το Ναι στην Ελλάδα της Ευρώπης, το Ναι στη συνεργασία και στην Αλληλεγγύη, το Ναι στην ομόνοια και στην ενότητα όλων των Ελλήνων μπορεί κα πρέπει να γίνει αρχή και αιτία θετικών εξελίξεων, αλλαγής μιας καταστροφικής πορείας εξόδου, το συντομότερο δυνατόν, της χώρας από τη φοβερή δίνη στην οποία την οδήγησαν μοιραία λάθη ή ανομολόγητες σκοπιμότητες των κυβερνώντων.

Σε ερώτησή μας για το αν ο κ. Σαμαράς εξάντλησε όλα τα περιθώρια συνεννόησης με τον κ. Τσίπρα, προκειμένου να βοηθήσει τη χώρα, ο βουλευτής απάντησε ότι τις πρωτοβουλίες της παίρνει ο Πρωθυπουργός μιας χώρας. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει πει επανειλημμένα ότι είναι διαθέσιμος να βοηθήσει τη χώρα και να βάλει πλάτη στο να ξεφύγει η χώρα από το τλεμα στο οποία έχει έρθει.

Δυστυχώς το τηλέφωνο του κ. Σαμαρά δεν έχει κλήση από τον Πρωθυπουργό

Το διακύβευμα του δημοψηφίσματος για τον ίδιο και για την παράταξή του είναι, όπως χαρακτηριστικά είπε: 

Ναι ή Όχι στην Ευρώπη
Ναι ή Όχι στο ευρώ
Ναι ή Όχι στη συνέχιση της διαπραγμάτευσης

6 μήνες η χώρα είναι στην απομόνωση

Κλείνοντας, ο κ. Βλάσης είπε ότι ελπίζει ότι η χώρα θα παραμείνει στην Ευρώπη και στο ευρώ και ότι θα βρεθεί μια λύση, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να βάλουμε στην άκρη τους εγωισμούς.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κωστας βλασης: Το ΝΑΙ της Ευρωπαϊκής Ελλάδας


9 Σχόλια

Ο Αντωνάκης σου έχει βάλει και αυτός το χεράκι του φίλε Κώστα! Τι έκανε από το 2012 - 2014 που την κοπάνησε; Που πήγαν τα Ζάππεια; Οι δε Συριζαίοι να φροντίσουν για τον κόσμο γιατί η οργή θα είναι μη διαχειρίσημη...

ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο είναι η σωστή ερώτηση στους Έλληνες την Κυριακή! ΟΧΙ άλλα παραπλανητικά κόλπα Κωστάκη από τους φίλους σου τους μνημονιακούς!

ευτυχώς που ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν χέστης όπως εσείς ,γιατί σήμερα θα μιλούσαμε τουρκικά

Τα δυο προλαλησαντα ζομπι της δραχμης καλα θα κανουν να πανε να βρουν καμια δουλεια σε κανα χωραφι για να εκτονωσουν τη δική τους οργή. Δε βγηκε το προγραμμα, αλλιως τα λεγατε κι αλλιως τα κανατε γιατι η μαγκια στους ξενους δεν περναει, ετσι? Κουλ τωρα και σκασμος μπας και ο Τσιπρας που οντως το παλευει το σωσει την τελευταια στιγμη....Ως τοτε ραψτε το πικροχολο στομα σας κακιασμενοι και υποκινητες της διχονοιας,...Α μπραβο...Α και το ερωτημα ειναι ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, τι δεν καταλαβαινετε?????????????

Για την Ελλάδα & τους Έλληνες ρε γαμώτο! "Ο Χ Ι". Κανείς δεν μπορεί να μας διώξει από Ευρώπη μην ακούτε την βρώμικη προπαγάνδα! Δεν χώνεψαν ότι έχασαν τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο οι εργοδότες σας οι Γερμανοί και έχουν λυσσάξει! ΞΥΠΝΗΣΤΕ. "Ο Χ Ι".

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ,ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΣΑΦΕΙΕΣ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΕ ΘΕΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ;;;

Μεγάλε ξέρεις τι είπε ο απελευθερωτής της Τριπολιτσάς και του Έθνους Θ. Κολοκοτρώνης: "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους", μήπως το ξεχνάς; Η ανταμοιβή του από τους Γερμανούς (Βαυαρούς) φυλακή. Λαός που ξεχνάει την ιστορία του δυστυχώς πρέπει να ξαναπεράσει τα ίδια! Ο Χ Ι σε όλους τους προσκυνημένους (ντόποιους και των ξένων συνεργατών τους).

κ. Κώστα κοίτα τι έκανε στους Γερμανούς σήμερα ο κ. πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Τους έστειλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ! Απέδειξε ότι είναι Πρόεδρος όλων των Ελλήνων,τιμή μας! (Εθνικά υπερήφανη στάση από τον ΠτΔ Π.Παυλόπουλο: Ακύρωσε το ταξίδι στη Γερμανία λόγω "μη φιλικής" στάσης του Βερολίνου), είμαστε βέβαιοι ότι και ο πολιτικός του μέντορας, Κωνσταντίνος Καραμανλής, θα έπραττε το ίδιο...

Λυπαμαι που εισαι απο εναν νομο με ιστορια..κάποιοι πολέμησαν γιαυτό το οχι..κ δεν ξεπουληθηκαν ...εεεε ΟΧΙ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.