Κώστας Βλάσης: Είναι ώρα Ευθύνης, Δουλειάς, Ρεαλισμού και Αλληλεγγύης (video)

Κώστας Βλάσης: Είναι ώρα Ευθύνης, Δουλειάς, Ρεαλισμού και Αλληλεγγύης (video)

Ιούλιος 17, 2015 - 17:00
4 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ κ. Κώστας Βλάσης, σήμερα 17-7-15, στα Αρκαδικά ΜΜΕ, σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις.

Ο κ. Βλάσης εμφανίστηκε ενωτικός, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν περισσότερο και λιγότερο Έλληνες, μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί, Μερκελιστές και αντιμερκελιστές, αλλά Έλληνες πολίτες που επιζητούν τον τερματισμό του Διχασμού και του Λαϊκισμού, στηρίζοντας τη συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους. Μια συμφωνία από την οποία έχασε «το Λόμπυ της δραχμής», που αποτελείται κατεξοχήν από τους κ.κ Λαφαζάνη, Βαρουφάκη, Κωνσταντοπούλου και δυστυχώς ως εκπρόσωπο στην Αρκαδία, τον κ. Ζαχαριά.

Χωρίς να αρνηθεί ότι και η παράταξη την οποία εκπροσωπεί έκανε λάθη, απέδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ τις ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Χώρα, καθώς πριν 6 μήνες προκάλεσε εκλογές υποστηρίζοντας πως «θα χόρευε τις αγορές πεντοζάλι», ενώ τα στελέχη του λοιδορούσαν τους Ευρωπαίους Ηγέτες και απέδιδαν κάθε πρόβλημα στους «κακούς ξένους».

Κάθε μέρα, ισχυρίζονταν πως είναι κοντά σε συμφωνία, αλλά εκ τους αποτελέσματος αποδέχτηκε πως δεν διαπραγματεύονταν τίποτα, για να παραδεχτούν, τελικά, ότι το email Χαρδούβελη ήταν παιδική χαρά μπροστά στα μέτρα που έφεραν οι ίδιοι. Σαν περιοδεύον θίασος επισκέφτηκαν Ρωσία, Κίνα, Ιράν, Αμερική για να καταλήξουν στο ότι λύση εκτός Ευρώπης δεν υπάρχει.

«Έπρεπε», τόνισε χαρακτηριστικά, «να περάσουν 6 μήνες, για να παραδεχτεί ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, ότι έτρεφε αυταπάτες για πιθανή καλύτερη συμφωνία με την Ευρώπη και ότι το καίριο ερώτημα ήταν και είναι: παραμονή στην Ευρώπη και στο Ευρώ ή άτακτη χρεοκοπία.»

Σε αντίθεση με τον Σύριζα, που δε στήριξε καμία μεταρρύθμιση ως αντιπολίτευση, η  Ν.Δ. αφήνει στην άκρη τα μικροκομματικά συμφέροντα και βάζει πλάτη στα δύσκολα. Στηρίζει μια κακιά συμφωνία, καθώς η άτακτη χρεοκοπία θα έπληττε πάνω απ όλα τους αδύναμους και φτωχούς, τους συνταξιούχους, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Για το νέο πακέτο μέτρων που έρχεται την Τέταρτη και από το οποίο πλήττονται πολλές κοινωνικές ομάδες και κυρίως οι αγρότες - η ΝΔ θα προτείνει ισοδύναμα μέτρα για την ελάφρυνσή τους. Το ίδιο θα συμβεί και για άλλες κοινωνικές ομάδες όπως εστιάτορες, ιδιοκτήτες φροντιστηρίων κλπ

Δελτίο Τύπου

Video: 

ArcadiaPortal.gr Βλάσης: Είναι ώρα Ευθύνης, Δουλειάς , Ρεαλισμού και Αλληλεγγύης


4 Σχόλια

κώστα καίνε την Ελλάδα, άσε τα μικροκομματικά και κοιτάξτε όλοι μαζί να πάτε τον τόπο μπροστά

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011 ΠΡΟΔΟΣΙΑ :Έχει γίνει επιλογή από την Ε.Ε σε συμφωνία με την χώρα μας, να μετατεθεί η επαπειλούμενη χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια... Αυτό δήλωσε ο κ. Κουκουλόπουλος και μάλιστα αποκάλυψε ότι το ανακοίνωσε χθες στο ΚΤΕ ο Παπακωνσταντίνου !!!! Μιλάμε για ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!! Δείτε τα όσα απίστευτα αποκάλυψε ο κ. Κουκουλόπουλος, πριν λίγες ώρες στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα"................... https://www.youtube.com/watch?v=ghoZNWYrZ-0

Τι έχεις να πεις γι' αυτό;;;;;;;;;; Από τις υποθέσεις που μπήκαν στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Υγείας, αλλά και της ελληνικής δικαιοσύνης, η σχέση... εργασίας της Αλεξίας Μπακογιάννη, κόρης της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία εμφανιζόταν σύμφωνα με δημοσιεύματα να εισπράττει μέσω της εταιρείας δημοσίων σχέσεων που διαθέτει, 320.000 ευρώ το χρόνο, για να προσφέρει υπηρεσίες προβολής των δράσεων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/608479/o-erythros-stayros-i-alexia-mpakogianni-kai-to-xreos-tis-kyvernisis#ixzz3gKffZpx7

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.