Κώστας Βλάσης: Δυστυχώς πληρώνουμε ακόμη το πρώτο λάθος του κ. Τσίπρα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κώστας Βλάσης: Δυστυχώς πληρώνουμε ακόμη το πρώτο λάθος του κ. Τσίπρα

Ιούνιος 19, 2017 - 14:26
1 σχόλια

Στο “Live U” με την Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης

- Δυστυχώς πληρώνουμε ακόμη το πρώτο λάθος του κ. Τσίπρα, όταν το 2015 υψώνοντας “επαναστατικά λάβαρα” δήλωνε ότι θα τα αλλάξει όλα. Αυτή τη δήθεν επαναστατικότητα την πληρώνουμε με το αχρείαστο 3ο και 4ο μνημόνιο αλλά και με 15 δισ. Ευρώ μέτρα.

- Η ΝΔ μπορεί να δικαιώνεται μετά από 2,5 χρόνια, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει γιατί τα πάντα τα πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες.

- Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καν το φιλότιμο να παραδεχθούν ότι έκαναν λάθος και να ζητήσουν συγνώμη από τον ελληνικό λαό. Το μόνο που κάνει τα τελευταία 2,5 χρόνια ο κ. Τσίπρας μια δήθεν διαπραγμάτευση.

- Έφεραν 2 νέα μνημόνια και ακόμη δεν έχουν καταφέρει να φέρουν τη χώρα στην κατάσταση που βρισκόταν το 2014. Δυστυχώς την αποτυχία τους την πληρώνουν τα φτωχά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.

- Η ρύθμιση του χρέους δεν ήρθε, η ποσοτική χαλάρωση αναζητείται στον ορίζοντα και η γραβάτα που θα φορούσε ο Πρωθυπουργός μάλλον θα μείνει στη ναφθαλίνη.

Video: 

Κώστας Βλάσης - Live U - STAR CHANNEL


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΡΗΤΟΡΑΣ,ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ.ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΣΚΙΖΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ κεΚΑΘΗΓΗΤΑ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.