Επικαιρότητα

Latest

Πρωταθλητής στην Γ’ Εθνική ο Παναργειακός

Ο Παναργειακός είναι και με τον πλέον επίσημο τρόπο πια πρωταθλητής και 27 ολόκληρα χρόνια μετά επιστρέφει και πάλι στις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες έπειτα από την κατάκτηση του τίτλου της Γ’ Εθνικής και της ανόδου του στην Super Leagu

Περισσότερα

Περιφερειακή Επιτροπή: Εγκρίθηκε η ΜΠΕ του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου Μεγαλόπολης (vid)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν οι Αναστάσιος Αδαμόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κυκλικής Οικονομίας και πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, Σπύρος Τζινιέρης, Αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασ

Περισσότερα

Πασχαλινό bazaar στο Sirilo Jewels στην Τρίπολη για μοναδικά δώρα (pics)

Σας περιμένουμε στο Πασχαλινό bazaar του Sirilo Jewels στο οποίο θα βρείτε όμορφα και χειροποίητα κοσμήματα, ιδιαίτερες πασχαλινές λαμπάδες και αρωματικά κεριά σόγιας σε εντυπωσιακές συσκευασίες.

Περισσότερα

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στο Κορακοβούνι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορακοβουνίου καλεί τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση το Σαββάτο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου.

Περισσότερα

Κικίλιας: Θα έχουμε πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο

Το νέο σχέδιο πολιτικής προστασίας της χώρας, που περιλαμβάνει αμεσότερη επέμβαση των μηχανισμών, το σχέδιο «ΑΙΓΙΣ», παρουσίασαν χθες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο αρμόδιος υπουργός, Βασίλης Κικίλιας.

Περισσότερα

Αττική - Ελληνικό: Βρέθηκαν 314 βόμβες από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στο εργοτάξιο

Ένα από τα προσκόμματα που αντιμετωπίζει η επένδυση της LAMDA Development στο Ελληνικό, αλλά και οι επιμέρους επενδύσεις που κάνουν οι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και η Hard Rock στην περιοχή, έχει να κάνει με τις καθυστερήσεις στις εργασίες, λόγω ανεύρεσης βομβών

Περισσότερα

Λακωνία: Φωτιά στο Άγιο Στέφανο Μονεμβασιάς

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγιος Στέφανος Μονεμβασιάς.

Περισσότερα

Τρίπολη: Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Τζήλος, ο αγαπητός παλιός λαχειοπώλης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών μια ιδιαίτερα αγαπητή μορφή της Τρίπολης, ο συνταξιούχος λαχειοπώλης Γιάννης Τζήλος.

Περισσότερα

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει...

«Χθες, ο Άρειος Πάγος αποφάσισε ότι οι “Σπαρτιάτες” δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές. Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος των “Σπαρτιατών” κ. Στίγκας χαρακτηρίζει αξιοπρεπή τον κ. Κασσελάκη που δεν κατέθεσε υπόμνημα για την υπόθεση.

Περισσότερα

Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι - Το vlog της τραγουδίστριας λίγο πριν αναχωρήσει για το Μάλμε (pics)

Μια μέρα μαζί με τους fans της και το Eurojackpot, μεγάλο χορηγό της ελληνικής συμμετοχής στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, πέρασε η Μαρίνα Σάττι.

Περισσότερα

Ζητείται Quality Assurance Specialist από το ΚΑΑ «Παλλάδιον»

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παλλάδιον, είναι ένας χώρος σύγχρονος, ανθρώπινος, προσβάσιμος, με καινοτόμες και πρωτοποριακές θεραπείες και εξαιρετική επιστημονική ομάδα.

Περισσότερα

Τρίπολη: Πολιτική και Social Media - Ποια η γνώμη των νέων; (vid)

Τα social media αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας εκατομμυρίων πολιτών και πλέον τα τελευταία χρόνια αποτελούν και ένα χρήσιμο εργαλείο στον τρόπο επικοινωνίας των πολιτικών.

Περισσότερα

Ανοίγει σήμερα το TAXISnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2024

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024, σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομικών, Χάρη Θεοχάρη.

Περισσότερα

Εκδρομή στην ανοιξιάτικη Ύδρα με το Arcadian Tours

Στην Ύδρα διοργανώνει εκδρομή το Arcadian Tours.

Πρόγραμμα:

Αναχώρηση 08.30 από Μεγαλόπολη και 09.00 από Τρίπολη για το Μετόχι.

Άφιξη στο Μετόχι Αργολίδας και μετάβαση με το καραβάκι στην Ύδρα.

Περισσότερα

Νέοι και ωραίοι και back to back πρωταθλητές

Η παιδική ομάδα του ΑΟ Νέων Τρίπολης είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια Αρκαδίας και το γεγονός αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι και αποτελεί την επιβράβευση μιας όμορφης ποδοσφαιρικής ιστορίας βασισμένη στο πλάνο, την τεχνογνωσία, την δου

Περισσότερα

Σελίδες