Κώστας Τζιούμης: Στήριγμα ο πολιτισμός μας

Κώστας Τζιούμης: Στήριγμα ο πολιτισμός μας

Μάιος 21, 2019 - 11:08
7 σχόλια

Στηρίζουμε τον πολιτισμό μας.

Η Τρίπολη και η ευρύτερη περιοχή της έχουν να επιδείξουν χειροπιαστά μνημεία του πολιτισμού και πολιτιστική παραγωγή και παρουσία από τα πανάρχαια χρόνια μέχρι σήμερα. Η ΤΕΓΕΑ και οι αρχαιότητές της, η ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ και το Θέατρό της μαζί με αυτό  του Ορχομενού, το ελατόφυτο Μαίναλο, ενδιαίτημα του Πάνα και των Μαιναλίδων Μουσών, η ΤΡΙΠΟΛΗ, κοιτίδα της Επανάστασης του 1821 και στοργική αλλά αδέξιος φύλακας των οστών του ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ- και άλλα πολλά στοιχεία της ταυτότητάς μας, προβαλλόμενα καταλλήλως, θα συγκινήσουν πολλούς και θα κινητοποιήσουν ακόμα περισσότερους, Έλληνες και ξένους, ώστε να μας επανατοποθετήσουν  δυναμικά στον τουριστικό χάρτη της χώρας.

Εξάλλου δεκάδες πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, με πρώτον τον ΑΣΤΕΡΑ μας, αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές μας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχουμε πολιτισμό, παράγουμε πολιτισμό, πάνω στον οποίο θα στηριχθεί και τον οποίο θα στηρίξει  η ΤΡΙΠΟΛΗ του ΑΥΡΙΟ.

Κώστας Τζιούμης


7 Σχόλια

Πότε πήγες Αρχαίο Ορχομενό ,Μαντινεία .Θα μας ξεχάσεις μετά τις εκλογές όπως πάντα,και ειδικά **

Οι ίδιοι και οι ίδιοι στα σχόλια που αρνούνται να πιστέψουν πως ο τζιουμης θα είναι δήμαρχος. Πάρτε το χαμπάρι πως αυτή η πόλη τα έκανε τα λάθη της και τώρα θα διορθωθούν με κεφαλή έναν γιατρό,γιατι τους μηχανικούς και τους λογιστές τους είδαμε και δεν κάνουν για τίποτα.

Σιγά μην βγει ο γιατρός δήμαρχος .... Με τέτοιο προφίλ όχι δήμαρχος δεν βγαίνεις ούτε κλητήρας...

@11:47 Πρόσεξε μανάρι γιατί σούρνονται και κάτι μηνυσούλες τελευταία, μην την πληρώσεις και είναι κρίμα. Νομίζετε ότι μπορείτε να γράφετε ό,τι γουστάρετε κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία σας; Φαίνεται από πού γράφεις. Να είσαι πολύ προσεκτικός αν δεν έχεις αποδείξεις γι' αυτά που γράφεις και να μην βασίζεσαι στα γραφόμενα απατεώνων, εκβιαστών και αρουραίων των υπονόμων οι οποίοι έχουν μηνυθεί γι' αυτά τα αναπόδεικτα που γράφουν κι έρχονται και αγωγές. Για το καλό σου το λέω, για να μην βρεθείς μπλεγμένος, κάτι το οποίο είναι πολύ εύκολο να γίνει..

@13:19 - Με τους μηχανικούς χορτάσαμε έργα επί Σμυρνιώτη. Ο λογιστής μας φορτώθηκε λόγω του γιατρού σου. Αλήθεια τις προηγούμενες θητείες με τους γιατρούς τις θυμάσαι; Δεν κάνουν οι γιατροί για διοίκηση, δεν το έχεις καταλάβει ή δεν σε συμφέρει να το καταλάβεις;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.