Κώστας Τζιούμης: Ο κ.Σμυρνιώτης ταυτίζεται, δυστυχώς, με τους κοινούς συκοφάντες

Κώστας Τζιούμης: Ο κ.Σμυρνιώτης ταυτίζεται, δυστυχώς, με τους κοινούς συκοφάντες

Μάιος 17, 2019 - 15:44
29 σχόλια

Ο κ. Σμυρνιώτης,καθώς και ο κ Μέλλος ( υποψήφιός του και μάλλον εκπρόσωπός του επί του τύπου) με δηλώσεις τους στα ΜΜΕ, ταυτίζονται πλήρως με τα ανώνυμα, άθλια και συκοφαντικά,για μένα ,δημοσιεύματα.
Όπως επαρκώς ανέφερα στη μήνυση μου, η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι ξεκάθαρη και δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών. Δεν θα αναφέρω κάτι άλλο επ' αυτού, η απόφαση είναι διαθέσιμη στο γραφείο μου για τον οποιοδήποτε.

Η ηθικοί αυτουργοί της πολιτικής απρέπειας εναντίον μου φανερώθηκαν.
Κάνουν εκλογές με ψέματα και συκοφαντίες.
Θα τους κρίνουν οι πολίτες, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι ο καθένας μας.

Προσωπικά δεν θα τους ακολουθήσω στο βορβορώδη κατήφορο που ακολουθούν μπροστά στην διαφαινόμενη εκλογική συντριβή τους.

ΥΓ Εννοείται ότι κι οι δυο αυτοί κύριοι θα λογοδοτήσουν,ως κοινοί συκοφάντες, στη δικαιοσύνη.

Κώστας Τζιούμης


29 Σχόλια

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ! ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ! ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!

Τζιούμη κούρασες, όλο μ σενα θα ασχολούμαστε;; Άντε φτιάξε κανα πρόγραμμα της προκοπής γιατι σε βλέπω τέταρτο!

Πόσα **στον Καπο ρε Κωστη! Τετοια διαφημιση ουτε η ερτ στον Τσιπρα δεν κανει! Και μιλας και για συκοφαντιες κι απο πανω! Θα σε στειλει ο κοσμος σπιτι σου σπ την πρωτη Κυριακη!

Αλλαξε επικοινωνιολογο Κωστα , ο Παράς δεν κανει για τιποτα... φιλικη συμβουλη αν θες να πας μπροστα... Τον βλεπει ο κοσμος και παιρνει κ σενα η μπαλα!

ειναι πολυ βαρυ αυτο που εκαναν,και μαλιστα τους ξεμπροστιασε ο τζιουμης ,τον οποιο δεν ξερω και αν ψηφισω , αλλα μετα απο τετοιες καταστασεις ο σμυρνιωτης θα φαει τετοιο μαυρο που ουτε ο μαυρογιαλουρος δεν θα τον φτανει

Γιατί να είναι διαθέσιμη μόνον στο γραφείο σας; Κοινοποιήστε την να λάμψει η όποια αλήθεια

Νομίζω ότι του ταιριάζει καλύτερα η Κουρσεβέλ, άντε το Παρίσι. Χάνεται στην Τρίπολη. Παράς-Τζιούμης είναι πολύ δυνατό δίδυμο. Θα πάει η πόλη μπροστά.

Ας μας πει ο Σμυρνιώτης για το δικαστήριο που έχει για τα λεφτά του δήμου και μιλάμε μετά

Βαρύ είναι ότι ο τζιούμης πάει να μας ρίξει στάχτη στα μάτια Όχι ότι τον ξεμπρόστιασαν. Προσπαθεί ο Κωστάκης με τα βεγγαλικά του να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από ** του αλλά τον πήρανε χαμπάρι!

Ο σμυρνιώτης δεν έχει κανένα δικαστήριο Για τα λεφτά του δήμου μην προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις τον κόσμο. Αν θες να δεις φαγωμένα ***

Κωστάκη πολύ πόλεμος του σμυρνιώτη κανεις και βλέπω να σε πετάει εκτός δεύτερου γύρου ο παυλής Έχε το νου σου

Ο Σμυρνιώτης πήγε στο δικαστήριο για την προστασία των δημοτών από τα σκουπίδια, προστάτεψε την υγεία των ανθρώπων και αθωώθηκε και από τα 28 δικαστήρια όπως θα αθωωθεί και από το τελευταίο όσο και να προσπαθεί η τρελή οδοντίατρος που είναι φίλη σου κύριε Τζιούμη να λέει ότι στο τελευταίο θα καταδικαστεί.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ... ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΙΑΖΕΤΕ! ΟΤΖΙΟΥΜΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Ρε αλήτες ο Τζιούμης σας έδωσε την απόφαση που λέει αθώος. Τι άλλο να σας δώσει. Τώρα ας τα πει στον εισαγγελέα ο συκοφάντης

Ο Σμυρνιώτης μαύρο θα έτρωγε κ χωρίς αυτα. Ποιος ξεχνάει τα δικά του; Του το εύχομαι ολόψυχα, τέτοιος που είναι!

Γιατί δεν απαντάει δείχνοντας όλες τις σελίδες της αθώωσης, να δούμε το σκεπτικό? Μήπως γιατί αθωώθηκε με τον ευνοικό νόμο των **ν ?

Τέτοια κατάντια της Τρίπολης δεν την περίμενα. Δυστυχώς θα συνεχιστεί η κατάρρευση της,με τέτοιους συνδυασμούς υποψηφίων. Του κουτρούλη ο γάμος γίνεται σε όλα τα ψηφοδέλτια. Ένα μάτσο χάλια. Λευκό να ψηφίσουμε, ως μια διαμαρτυρία.

Ο Τζιούμης έκανε μήνυση ρε παπαγαλάκια δεν Κολώνει. Τώρα να πει στο δικαστήριο ο Μέλος με τον Σμυρνιώτη να αποδείξουν ότι λένε αλήθεια. Κώστα για πλάκα τους εχεις

Οι υποψήφιοι είναι όλοι γνωστοί και δυστυχώς ανεπαρκεστατοι. Προσπαθούν να το κρύψουν με πόζες στις φωτογραφίες τους, και με τα πολύχρωμα φυλλάδια τους χωρίς δυστυχώς κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο. Αδικημένη αυτή η πόλη .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.