Κώστας Τζιούμης: Να αποδοθούν ευθύνες στους πολιτικούς προϊστάμενους για τα 5,5 εκατ. ευρώ που χάθηκαν (vid)

Κώστας Τζιούμης: Να αποδοθούν ευθύνες στους πολιτικούς προϊστάμενους για τα 5,5 εκατ. ευρώ που χάθηκαν (vid)

Οκτώβριος 16, 2017 - 14:00
15 σχόλια

Σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους δημότες της Τρίπολης έθιξε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Κώστας Τζιούμης σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

Ο κ. Τζιούμης σχολίασε τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αλλά και τις απαντήσεις που έδωσε ο δήμαρχος σε καίρια ερωτήματα που ο ίδιος έθεσε. 
Μερικά από αυτά είχαν να κάνουν με την ανασκαφή του θησαυρού, με την απόρριψη του έργου αντικατάστασης αμιαντοσωλήνων, με την ΚΕΔΗΤ, αλλά και με την παράνομη χωματερή στον Άγιο Βλάση. 

Όπως παραδέχτηκε ο δήμαρχος, μηχάνημα και εργαζόμενος του Δήμου Τρίπολης εργάστηκαν στην ανασκαφή που έγινε για τα βρεθεί ο θησαυρός στην Τρίπολη, με τον κ. Τζιούμη να αναφέρει ότι ο κ. Παυλής δεν σεβάστηκε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, αλλά ούτε και τη διαδικασία, διότι δεν επιτρέπεται να απασχολείται προσωπικό του Δήμου σε εργασίες ιδιώτη.

Ένα πολύ σοβαρό θέμα που ανέπτυξε, είχε να κάνει με την απόρριψη ένταξης του έργου από το ΕΣΠΑ για την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων σε 15 χωριά του Δήμου Τρίπολης. Η απόρριψη αυτή έγινε μετά από τυπικά λάθη που έγιναν, όπως επεσήμανε ο δήμαρχος.

Δεν μπορεί η δημοτική αρχή να λέει αβασάνιστα ότι έγινε λάθος, πρέπει να αποδοθούν ευθύνες αρχικά στους πολιτικούς προϊστάμενους, γιατί χάθηκε μια χρηματοδότηση 5,5 εκατ. ευρώ.

Οι καθυστερήσεις που υπάρχουν στην πληρωμή των εργαζομένων της ΚΕΔΗΤ πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη από τη δημοτική αρχή, τόνισε ο κ. Τζιούμης, προτείνοντας να γίνει χρηματοδότηση από τον Δήμο Τρίπολης για την πληρωμή των εργαζομένων.

Να μειωθούν οι διάφορες χρηματοδοτήσεις για αμφιβόλου ποιότητας εκδηλώσεις και να δοθούν στην ΚΕΔΗΤ.

Την παραμελημένη εικόνα των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης επεσήμανε ο κ. Τζιούμης, με την παράταξη και τον υπεύθυνο κ. Χατζόπουλο να επικοινωνεί με τους διευθυντές όλων στων σχολικών μονάδων και να καταγράφει τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διευθυντές και τα οποία έχουν να κάνουν με ζημιές και πρόβλημα που βρίσκονται στα κτίρια και χρήζουν άμεσης επιδιόρθωσης για την ασφάλεια των μαθητών.

Τέλος, ο κ. Τζιούμης μίλησε για το σημαντικότερο θέμα που συζητήθηκε κατά την ημερήσια διάταξη, αυτό της αποκομιδής απορριμμάτων.

Ο κ. Παυλής συνεχίζει το ίδιο βιολί με τις απευθείας αναθέσεις, τις οποίες κατέκρινε ως αντιπολίτευση.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κώστας Τζιούμης: Να αποδοθούν ευθύνες στους πολιτικούς προϊστάμενους


15 Σχόλια

ΓΙΑΤΡΕ ΟΛΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ. ΒΓΑΛΕ ΚΑΝΑ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ. ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΡΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟ!!

DHLADH ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ; ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΑΝΟ

Αφου τα προβληματα τα κατεγραψε ο Χατζοπουλος γιατι δεν τον αφηνεις να τα πει ο ιδιος? Δεν μπορει?

Κωστα δεν τα παρατας να κατεβεις με τον Παυλη μηπως και κανεις τιποτα γιατι με αυτους που εχεις μαζεψει διπλα σου θα σε περασει και ο Νικολακης.

Οσο και να το παλεβεις Κωστα δεν σου βγαινει δεν το εχεις ρε φιλε δεν μπορεις να πεισει οχι μονο τον κοσμο αλλα ουτε και τους δικου σου.

Κωστα εσυ για τα σκουπιδια δεν πρεπει να μιλας γιατι εισαι ο μονος απο την αντιπολιτευση που ψηφισες να πανε τα σκουπιδια στον ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ και ειναι ακομα εκει χωρις να ξερει κανενας ποτε θα φηγουν.

Βλεπω τον Χατζόπουλο αντιδήμαρχο πολιτισμού και αθλητισμού. Τον Κουρο αντιδήμαρχο του ΚΑΠΗ. Τον Παρά αντιδήμαρχο Οικονομικών και διοίκησης. Ο Φάνης ο Παπάς στην ΚΕΔΗΤ. Ο Γιάννης ο Τσιάμας αντιδημαρχος μεγάλων έργων.

Ο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ,ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ

Κωστακη αντιγραφεις τον Τσαμουλο γιατι δεν κατεβαινεις μαζι του να σε κανει αντιδημαρχο; εισαι πισω και το ξερεις

Παπαγαλάκια ψυχραιμία φαινεται ο πανικός σας. Τώρα Τσιαμούλος και Παυλής μαζι δεν φθάνουν το 15%. Ειναι για πολλά γέλια

Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Κωστάκη το νους σου! Σε εχουν περικυκλώσει τελευταία πολλά κουνάβια και ζαγάρια. Στην δίψα σου για την εξουσία δεν ξερω εαν βλέπεις τα πάντα γύρω σου καθαρά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.