Κώστας Τζιούμης: Καλούμε τον δήμαρχο να συγκαλέσει νέα σύσκεψη για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Κώστας Τζιούμης: Καλούμε τον δήμαρχο να συγκαλέσει νέα σύσκεψη για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Απρίλιος 19, 2019 - 19:34
3 σχόλια

Την Τετάρτη στο Δημοτικό Συμβούλιο, ύστερα από ομόφωνη απόφαση όλων των δημοτικών παρατάξεων, συντάχθηκε ένα κείμενο με τις διεκδικήσεις μας, όσον αφορά την αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η απόφαση αυτή εδόθη στον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κ. Δραγασάκη, κατά την παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο και παράλληλα το κείμενο αυτό εστάλει και στην Βουλή για να ενημερωθούν οι βουλευτές της επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων.
Επιπλέον επιδιώξαμε να παραβρεθεί αντιπροσωπεία του ΔΣ στην συζήτηση του νομοσχεδίου,στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής, για να ενημερώσουμε για τις θέσεις μας τους κ. βουλευτές. Δυστυχώς η αντιπροσωπεία μας δεν έγινε δεκτή.
Ύστερα από την συζήτηση στην στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και καθώς το νομοσχέδιο οδεύει για ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής,μάλλον την μεγάλη Δευτέρα, δεν έχει γίνει αποδεκτό από τον κ. Υπουργό κανένα από τα αιτήματά μας.

Στο Δημ. Συμβούλιο επίσης αποφασίσαμε, αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτηματά μας, ο κ. Δήμαρχος να συγκαλέσει νέα σύσκεψη, για να αποφασίσουμε τις περαιτέρω κινητοποιήσεις μας.
Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει αυτό. Καλούμε τον κ Δήμαρχο να το πράξει, για να μην βρεθούμε τη Δευτέρα προ τετελεσμένων.

Κώστας Τζιούμης
Δελτίο Τύπου


3 Σχόλια

Αυτοί που προσπαθούν να κλείσουν τα μάτια του κόσμου,είναι γνωστοί. Μεταξύ αυτών οι : δήμαρχος και βουλευτής παπαηλιού που συνεχίζουν να διασπειρουν ψέματα. Στην Τρίπολη του σήμερα που αργοσβυνει, η υποβάθμιση του Πανεπιστημίου και της έδρας του, θα είναι η χαρίσει βολή.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι και βουλευτές συμπεριφερονται σαν να τελειώνει η τρίπολη στις 26 Μάη και τον Οκτώβριο. Αδιαφορούν πλήρως για την τύχη του πανεπιστημίου. Προσπαθούν να αλποποιησουν το θέμα με ψευτιες πληροφορίες σε σχέση με το νομοσχέδιο. Νομίζω πως ο Τζιουμης εξαιρείται. Τη Δευτέρα όπως έχει το νομοσχέδιο ξεκινούν οι διαδικασίες απαξίωσηςτης Τρίπολης. Ας δουμε την πραγματικότητα Οι ατάκες του βουλευτή Παπαηλιού συσκοτιζουν την πραγματικότητα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.