Κώστας Τζιούμης: Η επιλογή είναι ανάμεσα…

Κώστας Τζιούμης: Η επιλογή είναι ανάμεσα…

Μάιος 30, 2019 - 16:47
30 σχόλια

Την Κυριακή θα γίνει η οριστική επιλογή για τον Δήμο Τρίπολης. Οι πολίτες θα αποφασίσουν σε ποιον θα εμπιστευτούν την τύχη του τόπου μας, τη διαχείριση των κοινών, για μια τετραετία.  Απόφαση κρίσιμη για τους ίδιους προσωπικά, αλλά και για την κοινωνία συνολικά, για την Τρίπολη και τα χωριά μας. Ταυτόχρονα, όμως, απόφαση εύκολη, αν η επιλογή τους γίνει με γνώμονα το γενικό συμφέρον αν γίνει με τη σύγκριση πραγματικών στοιχείων και δεδομένων.

Από τη μια πλευρά το δοκιμασμένο, το για πολλούς ξεπερασμένο, το «μετρημένο και ζυγισμένο» -έχει ασκήσει Διοίκηση, αποδοκιμάστηκε στις προηγούμενες εκλογές. Διεκδικεί για ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ τη δημαρχία, όλοι ξέρουν τι και πως μπορεί να κάνει…

Από την άλλη το νέο και ελπιδοφόρο, το γεμάτο όρεξη και ενθουσιασμό για προσφορά. Μια συμπαγής ομάδα, που συνδυάζει τη νιότη και την ωριμότητα, τη δύναμη και τη γνώση, το πάθος του δημιουργού. Ασφαλώς δεν υποσχόμαστε τα πάντα, ασφαλώς δεν μπορούμε να φτιάξουμε έναν… παράδεισο! Υποσχόμαστε, όμως, ότι θα δουλέψουμε με πρόγραμμα και διαφάνεια για το Δήμο που οραματιστήκαμε, θα είμαστε κοντά σε κάθε δημότη, με σεβασμό σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες, με μοναδικό στόχο την «ΤΡΙΠΟΛΗ του αύριο», όπου όλοι θα ζούμε τουλάχιστον ανθρώπινα.

Η τιμή και η ευθύνη της επιλογής είναι στους πολίτες.

Κ. Τζιούμης


30 Σχόλια

-- Προχθές που λέτε, πήγα να ψηφίσω στο εκλογικό τμήμα και μπροστά μου στη σειρά ήταν ένας γιατρός. -- Όταν ο γιατρός έφτασε η σειρά του να ψηφίσει, του δίνει ο γραμματέας τα ψηφοδέλτια και το φακελάκι και ο γιατρός "από συνήθεια" παίρνει το "φακελάκι" και το βάζει στην τσέπη του ! -- Μετά όμως, θυμάται ότι δεν του το έδωσε ασθενής και το έβγαλε για να ψηφίσει.... { Από τα καλύτερα ανέκδοτα που άκουσα αυτές τις ημέρες και μου το θύμισε η ανακοίνωση του Κωστάκη......................} χαχαχαχαχ

Δεν αποδοκιμάστηκε την προηγούμενη φορά Κωστάκη, εσύ πήγες και σήκωνες το χεράκι του Παυλή για υποστήριξη!!! Είσαι συνένοχος για την χαμένη 5ετία!!!

Μεγάλες κουβέντες το νέο, φρέσκο, ελπιδοφόρο, όταν στην παράταξη σου έχεις τον Παρά, τη Ρούλα , τον Τυροβολά και ΣΙΑ... Ποιό νέο κύριε Τζούμη; θέλετε αλήθεια να σας πιστέψουμε;; το μισό ψηφοδέλτιο του Παυλή κατεβάζετε!!!

Κώστα αυτό που έκανες στην πόλη μας την τελευταία πενταετία δεν θα περάσει έτσι, Κυριακή κοντή γιορτή Κωστάκη και μίλα για ανανέωση και για "καινούριο" όσο θες!!! Σε χουμε πάρει χαμπάρι τι είσαι !!!

Το καινούργιο, το φρέσκο. Κλπ. σαχλαμάρες. Αυτά που έλεγε και ο Τσιπρομαδουρο. Άντε γεια γιατρέ. Την επόμενη τετραετία!!!!

Ακούγεται οτι θα πάρεις γιατρέ πάνω απο 80% την Κυριακή ! Το νέο έρχεται ! Κούρος ,Λαγός , κτλ κτλ ... Η ανανέωση που ζητούσε η πόλη επιτέλους ήρθε ..

12:18 Τί ακριβώς έκανε στην πόλη σου ρε στόκο ο Τζιούμης την τελευταία 5ετία; Μήπως αυτός ήταν δήμαρχος; Ή θα μας πεις πάλι την ίδια π@π@ριά περί στήριξης στον Παυλή; Γι' αυτό θα στηρίξει τώρα ο Παυλής το Σμυρνιώτη; Ρε μαύροοοοοοοοοοοοοοοοοο στο χάχα

@14:15 ενώ με Ζαμπαθά και Τασιγιαννάκη πνέει αέρας αλλαγής... Ρε αφήστε τις κουταμάρες ένθεν κι ένθεν και συγκεντρωθείτε!

Ένα άτομο είσαι και έχεις γράψει πέντε σχόλια. Η απόφαση που έχουν πάρει όλοι οι τριπολιτσιωτες δεν αλλάζει. Η Τρίπολη θα αλλάξει προς το καλύτερο με τον γιατρό.

Λοιπόν, νέο και καινούργιο δεν είναι ούτε ο Τζιούμης ούτε ο Σμυρνιώτης. Ηρεμήστε και χαλαρώστε. Έχουμε και στις δύο περιπτωσεις παλιούς αρχηγούς και παλιά στελέχη. Η διαφορά τους βρίσκεται μόνο στην ικανότητα, την αποτελεσματικότητα και την γνώση. Και σε αυτά υπερτερεί σαφώς ο μηχανικός.

Ψηφίσαμε Τζιούμη και βγήκε Παυλής. Τώρα θα ψηφίσουμε Τζιούμη για να βγει ο Παράς;

Ο Σμυρνιώτης την προηγούμενη φορά "αποδοκιμάστηκε" με 51,5% μέσα στην Τρίπολη το 2014. Το αποτέλεσμα κρίθηκε το 2014 από την δημοτική ενότητα Μαντινείας...Ως γνωστών εκεί το αποτέλεσμα δεν κρίθηκε από τα πεπραγμένα της παράταξης Σμυρνιώτη αλλά από τα εκλογομαγειρέματα...Το παραμυθάκι Τζιούμη λοιπόν δεν στέκει.

Αγαπητοί συμπολίτες γιατι να είναι υπεύθυνος ο Τζιούμης για την δημαρχεία Παυλή και να μην είναι ο Τσιαμουλος ή ακόμα γιατι να μην ευθύνεται ο Καμαρης , η διαφορά τους σε ψήφους ήταν οι ψήφοι του Κάμαρη , ο Σμυρνιώτης έχασε την δημαρχεία απο την αλαζονεία όχι τόσο την δίκη του , ως του περίγυρου του . Και δυστυχως αυτο δεν έχει αλλάξει δυστυχώς

Τζιούμης το νέο εδώ γελάμε !Με τα στελέχη του Παυλή που έχεις μαζέψει δε θα βάλουμε την πόλη σε νέες περιπέτειες .

....και στο κάτω κάτω,δικαιούται κι ο Τζιούμης μιά ευκαιρία,όπως και οι άλλοι πριν.....

Ψηφιζουμε δημαρχο ή εκπαιδευομενο μαγο? Τι ειναι ρε φιλε ο Δημος ? Μπαλακι που παει απο χερι σε χερι? Οταν το "νεο" και το "φρεσκο" εβγαλε την προηγουμενη 5ετια Δημαρχο τον Παυλη και η πολη κοντευει να διαλυθει τοτε κατι παει στραβα...οταν το "νεο" ψηφοδελτιο απο συμπτωση δε γραφει Παυλης τοτε μονο "νεο" και "φρεσκο" δεν ειναι....Αντε γιατι το παραμυθακι παρατραβηξε...

Κωστάκη εσύ κρίθηκες και στις προηγούμενες εκλογές και ο λαός σε έβαλε στην τρίτη θέση και τώρα που σε βάζει στη δεύτερη θέση , ενώ είχες πληρώσει περιφερειακό κανάλι να σε βγάζει πρώτον στα γκάλοπ. Μην ξεχνιόμαστε...

εχεις μαζεψει ολη τη σαβουρα ρε τζιουμη και ερχονται σιγα σιγα και κατι *** που εφυγαν απο σμυρνιωτη πηγαν τσαμουλο και περιφερονται σαν πεινασμενα σκυλια μπας και στεριωσει σε καμια θεσουλα ουστ

@19:58 - Τότε να βάλει και για πρόεδρος της κομισιόν, δικαιούται και εκεί μια ευκαιρία...Τι άλλο θα διαβάσουμε.

@9:19 ο πετυχημένος επιστήμονας δεν είναι ικανός αλλά ο δοκιμασμένος και αποτυχημένος σαν δήμαρχος και σαν μηχανικός είναι ικανός...

@09:59 - Ο Σμυρνιώτης από που προκύπτει ότι είναι αποτυχημένος; Επειδή έχασε τις εκλογές; Μάθε ότι στην Τρίπολη το 2014 πήρε 51,5%. Έχασε από την πολύ μεγάλη διαφορά που είχε στην δημοτική κοινότητα Μαντινείας. Η Τρίπολη άλλαξε μορφή προς το πολύ καλύτερο επί δημαρχίας Σμυρνιώτη. Το ξέρεις, το ξέρω, το γνωρίζουμε όλοι όσοι ζούμε στην Τρίπολη.

@09:59 - Τώρα διάβασα καλύτερα το σχόλιο σου. Είναι άλλο πράγμα να πεις ότι κάποιος είναι αποτυχημένος πολιτικός και άλλο πράγμα αποτυχημένος επαγγελματίας. Το δεύτερο αποτελεί εξύβριση, ίσως και συκοφαντική. Απαράδεκτο σχόλιο και φυσικά μη αληθές. Δεν υποστηρίζεις τον Τζιούμη με τέτοια σχόλια, ζημιά του κάνεις. Γνωριζόμαστε σε αυτή την πόλη, μια εκλογή είναι ,θα περάσει, κρατήστε ένα επίπεδο.

Παύλο μην σε χάσουμε από Δευτέρα... Θα είναι διπλό το σοκ για εσένα με τζιουμη δήμαρχο και τατουλη περιφερειάρχη.

@13:21 - Ας βγει όποιος θέλει Δήμαρχος και Περιφερειάρχης αρκεί να φύγουν οι ανίκανοι από την κυβέρνηση. Εγώ την δουλειά μου θα την έχω την Δευτέρα έτσι και αλλιώς. Ούτε δημόσιος υπάλληλος είμαι, ούτε σφουγγοκωλάριος να εξαρτιέται η οικονομική μου επιβίωση από Δημάρχους και Περιφερειάρχες. Ψάξε αλλού για τέτοιους. Έχω όμως άποψη και την εκφράζω. Ο Σμυρνιώτης είναι πολύ ικανότερος από τον Τζιούμη για Δήμαρχος.

Ο Τζiουμης θα βγει και μα διαφορα. τα ξεχασαμε νομιζεις τι εκανε ο αλλος??????

Για πες και σε μας να μάθουμε τι έκανε ρε tripoli. Μην αφήνεις υποψίες να αιωρούνται. Με μισόλογα δεν κάνουμε κουβέντα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.