Κώστας Τζιούμης: Δύναμή μας εσείς! Ήρθε η ώρα του καινούργιου (pics,vid)

Κώστας Τζιούμης: Δύναμή μας εσείς! Ήρθε η ώρα του καινούργιου (pics,vid)

Μάιος 31, 2019 - 22:31
35 σχόλια

Την τελευταία προεκλογική της συγκέντρωση, εν όψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών, πραγματοποίησε η παράταξη «Τρίπολη Αύριο» με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη, η οποία, αν και ήρθε δεύτερη την πρώτη Κυριακή των εκλογών, διεκδικεί με αξιώσεις τον Δήμο Τρίπολης.

Ο κ. Κώστας Τζιούμης, απευθυνόμενος στους πολίτες, φίλους της παράταξής του αλλά και σε όλους τους δημότες, κάλεσε όλους τους συντοπίτες του να στηρίξουν την παράταξή του και να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα αλλαγής στον Δήμο, ο οποίος, όπως είπε, επιβάλλεται να γίνει ένας σύγχρονος Δήμος, με σαφές αναπτυξιακό πρόγραμμα το οποίο έχει εκπονήσει η παράταξή του.

Ασφαλώς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους υποψηφίους του αλλά και τον κόσμο που τίμησε την «Τρίπολη Αύριο» με την ψήφο του.

Εσείς θα μας κρίνετε και θα μας συγκρίνετε και θα εμπιστευτείτε και θα δώσετε για τέσσερα χρόνια τη διοίκηση του Δήμου.  Μιλάω για ισότητα και για συνεργασίες παντού.  Η εποχή και τα προβλήματα θέλουν συναινέσεις.  Απευθυνόμαστε στους συμπολίτες μας που την προηγούμενη Κυριακή έκαναν άλλη επιλογή. Να γνωρίσουν το πρόγραμμά μας και να μας στηρίξουν.
 

Ζήτησε καθολική επικράτηση της παράταξής του την Κυριακή 2 Ιουνίου και τη δύναμη όλων των Τριπολιτών για να προχωρήσει η Τρίπολη και να περάσει στη νέα εποχή.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κεντρική προεκλογική ομιλία Κώστα Τζιούμη 31/5/2019


35 Σχόλια

Μπράβο Κώστα ... Τα είπες πολυ ωραία. Είχες τουλάχιστον τον τριπλό κόσμο απο τον αντίπαλο. Ο κόσμος έφτανε κοντά στην πλατεία πέτρινου. Μεγαλειωδης συγκέντρωση που θύμιζε παλιές καλες ΠΑΣΟΚ εποχές. Με το μπλε φόντο μόνο μας τα χάλασες λιγο.

23:07 πρεπει να πεις στ φιλο σπυ κωστα να σε παει σε γιατρο γ τα ματια σου. Δε βλεπεις καλα μου φαινεται. Σε ποναει

εχουν να κλαψουν μανουλες τη κυριακη,μεγαλειωδης συγκεντρωση για δημαρχο τις εποχες μας

"Πλήρης η Σταδίου μέχρι Ομόνοια, το ίδιο και η Πανεπιστημίου. Η Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι Χίλτον. Η Αμαλίας μέχρι στήλες Ολυμπίου Διός." Μετά πετάχτηκες από το κρεβάτι αντιλαμβανόμενος ότι μπέρδεψες τον Ανδρέα με τον Παρά και τα 300 άτομα με 3.000...Συμβαίνουν αυτά, δεν είναι ανησυχητικό. Χαλαρά όμως, η υγεία πάνω από όλα.

Σε πονάει 01.21 η εποχή Αντρέα; πεταγόσουν στον ύπνο σου ;

Ααα ρε παπαγαλακια ναι ρε σιγα μην ηταν μεχρι την αγ βασιλη ο κοσμος! Μεχρι τον αγιο Παυλο και αραια αραια!

Θα σου τα πει ο Σωζων. Αλλά την Δευτέρα. Αρε Τριπολιτες που τρωτε κουτοχορτο με το κουταλι. Σαν τα πρόβατα στο μαντρι. Οσο για τον γιατρό έπεσαν τίτλοι τέλους μετά την στήριξη Τσαμουλου και Παυλη στον Σμυρνιωτη.

Βλεπω καποιους που προσπαθουν να κλεψουν τις εντυπωσεις γραφοντας για ατελειωτο κοσμο στην συγκεντρωση. Αλλα ετσι ειναι αν δεν εισαι ικανος μια ζωη τις εντυπωσεις προσπαθεις να κλεψεις! Η διαφορα με τον Σμυρνιωτη ειναι τεραστια Τζιουμακο! Οχι σε κοσμο μονο, αλλα σε ηθος και επιπεδο!

Συνεχίζετε να δημοσιεύετε σχόλια με απόλυτα μερολυπτικό τρόπο. Φαίνεται έχετε πολλά να χάσετε αν δεν βγει ο Σμυρνιώτης. Το θέμα είναι ότι είστε ερασιτέχνες στην προπαγάνδα και απολύτως ανεπαρκής: δημοσιεύετε ένα σχόλιο θετικό για τον κ. Τζιούμη και δεκαπλάσια σχόλια υποστηρικτών. Επανειλημμένα λογοκρίνατε δικά μου σχόλια για το λόγο αυτό. Κρίμα γιατί θα έπρεπε να είστε μέσο ενημέρωσης και όχι μέσο προπαγάνδας και παραπληροφόρησης. Σταματήστε να προπαγανδίζετε. Αν έχετε κότσια δημοσιεύστε το να κρίνουν οι αναγνώστες αν είναι σωστό σχόλιο.

Δεν διαγράφουμε κανένα θετικό σχόλιο. Διαγράφουμε μόνο τα συκοφαντικά υβριστικά κτλ όπως αναφέρουμε στους όρους χρήσης. Όπως βλέπετε έχουμε κότσια να δημοσιεύσουμε το σχόλιο σας. Ο κόσμος θα βγάλει τον επόμενο δήμαρχο και όχι τα σχόλια των επισκεπτών. ### ArcadiaPortal.gr ###

παιδια μην αγχονωσαστε για το ποσος κοσμος ητανε,να δειτε τη κυριακη το βραδυ ποσος κοσμος θα πανηγυριζει στα γραφεια του τζιουμη !!!

@ Admin. Εχετε κάποια ενημέρωση για την σταυροδοσία των συνδυασμών σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του πρώτου γύρου? Αυριο πάμε για δεύτερο γύρο εκλογών και ο κόσμος δεν ξέρει ποιοί θα είναι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και ποιοι οι περιφερειακοί από όλες τις παρατάξεις. Γνωρίζετε γιατί τέτοια καθυστέρηση? Παρακαλώ ενημερώστε.

08:43 Δεν ήθελα να σχολιάσω, αλλάμερικοί το πάτε φιρί-φιρί. Για πες μας εσύ ρε μεγάλε εκλογολόγε, το ίδιο είναι να υπάρχει σε μια συγκέντρωση κόσμος όρθιος και το ίδιο στην ίδια συγκέντρωση να κάθεται σε πλσατικές καρέκλες; Σου έδωσα τροφή για σκέψη, ε; Για προσπάθησε να το σκεφτείς με το λιγοστό μυαλουδάκι σου..

@09:37 Καλύτερα να λες αν έχουν τα κότσια όλα αυτά τα σάιτ με τα ενεργά σχόλια να τα καταργήσουν εντελώς, να δούμε τότε σε ποια τάρταρα θα πέσει η επισκεψιμότητά τους. No σχόλια, no party. Εκεί φαίνεται η μαγκιά του καθενός. Όλα τ' άλλα είναι νά'χαμε να λέγαμε

Τώρα σας φταίνε αυτοί που θα στηρίξουν (?) Σμυρνιωτη. Όταν στις προηγούμενες εκλογές ο Τζιουμης πήγε και αγκάλιασε το Παυλή και τον στήριξε δεν έτρεχε τίποτα. ***

14:14 Ο Τζιούμης ρε κνώδαλο είχε πει στους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν κατά συνείδηση δεν βγήκε να το δηλώσει δημόσια όπως ο Τσιαμούλος. Ποιον θα στήριζε αφού διαφωνούσε με την πολιτική Σμυρνιώτη; Τις προηγούμενες εκλογές τις έχασε ο Σμυρνιώτης από μόνος του, βλάκα, γιατί τη 2η Κυριακή δεν έτρεξε κανένας από τους πρώτους σε ψήφους συμβούλους του, το λένε και οι δικοί του. Το ίδιο είναι τότε με τώρα ρε τούβλο, που όλο το ΠΑΣΟΚ έχει πάει στο δεξιό υποψήφιο και τον προσκυνάει; Γιατί λοιπόν να ψηφίσω Τσιαμούλο ή Παυλή αν ήταν να πάω στο Σμυρνιώτη; Γι' αυτό θα φάτε *** την Κυριακή..

Ο Κώστας πληρώνεται με το ίδιο νόμισμα. Αλλά τον δήμο δεν θα τον χάσει από τον Τσιαμούλο. Τον δήμο θα τον χάσει από τις καλημέρες που δεν λέει σε άνθρωπο, ακόμη και σήμερα. Και αυτός, και οι σύμβουλοί του, με ελάχιστες εξαιρέσεις

@23.07 ΑΝ κοιτάξεις τις φωτό και προσπαθήσεις να μετρήσεις το ...αραιοκατοικημένο πλήθος , μετράς δε μετράς 200 άτομα ! Κατά τα άλλα ...μέγα πλήθος και... μέγα πάθος εεε ;;;;

16.33@ Δεν τα θυμάσαι καλά παιχτάκο ! Μήπως ξέχασες τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια του Τζιούμη με τον Παυλή το βράδυ του 2ου γύρου στις προηγούμενες εκλογές ! Μάλλον έχεις μνήμη χρυσόψαρου !

19:24 Αυτό το έκανε ρε όρνιο όταν είχε τελειώσει η καταμέτρηση των ψήφων και ο Παυλής είχε βγει δήμαρχος! Πήγε στο εκλογικό του κέντρο να τον συγχαρεί, όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε άλλος συνυποψήφιός του. Δεν είχε βγει νωρίτερα να πει δημόσια να στηρίξουν τον Παυλή, είχε πει να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Δηλαδή ο Σμυρνιώτης δεν τον συνεχάρη τον Παυλή; Και ποιον κατά τη γμώμη σου θα έπρεπε να αγκαλιάζει ο Τζιούμης; Το Σμυρνιώτη; Τί δεν καταλαβαίνεις; Ντιπ για ντιπ βλάκας είσαι; Για πες μας, ψηφίζεις εσύ;

Ρε φίλε σε μάρανε που το 2014 αγκάλιαζε ο Τζιούμης τον Παυλή.Με ποιόν ήθελες να αγκαλιάζεται με το δεξιό Σμυρνιώτη; Δεν έφυγε από τη στρούγκα του.Το παράλογο και το ανήθικο θα ήταν να πουλήσει το κόμμα του και την παράταξή του. Καταπιείτε πιά την καραμέλα την αναμασάτε σαν τις κατσίκες.Αναρωτηθείτε τί θα έκανε ο Σμυρνιώτης σε παρόμοια θέση!

τρολακια που γραφατε οτι θελατε απο πανω,σας ειπα ,δεν ξερω τι κοσμος ηταν στη συγκεντρωση αλλα θα δειτε ποσος θα πανηγυριζει τη κυριακη και επεσα μεσα,τι εχετε να πειτε ρε τρολακια τωρα μετα το παγωτακι?

Περσινα ξυνά σταφύλια που εξακολουθούν να ξυνίζουν.Αμα έχεις κότσια και μόνος σου τα καταφέρνεις.Εδώ έπεσε το ΘΩΡΗΚΤΟ Τσαμούλος πάνω στο Γιάννη να τον στηρίξει ΚΟΤΖΑΜ Ντορέττα κλπ και δεν τον ανόρθωσαν ...άστα να πάνε. Το κόμμα του τον έστειλε σπίτι του.

@07:10 Είδαμε τί έκανε σ' αυτές τις εκλογές. Δέχτηκε συνεργασία με το βαθύ ΠΑΣΟΚ των Παυλή-Τσιαμούλου και τον ήπιε...το χυμό λεμόνι!

(Βλάσης+Κωνσταντινόπουλος+Παπαηλιού) vs Σμυρνιώτης σημειώσατε Χ. Στις 7 Ιουλίου και οι τρεις πάνε σπίτι τους.

Ενώ ο Αρκαδάρχης Τατούλης που πήρε 60% στην Αρκαδία τον βοήθησε πολύ τον Σμυρνιώτη !!!!!!!!!!! Έτσι δεν είναι Μαρίνο και Σταύρο??????????????????

Ρε Γιαννάκη πάντα στις χασούρες σου ψάχνεις αποδιοπομπαίους τράγους ποτέ δεν παραδέχτηκες τα λάθη σου .Ήθελες να παίξεις παιχνιδάκια αλλά σου γύρισαν μπούμεραγκ.Να κατηγορείς με ΣΤΟΙΧΕΙΑ και να τα βγάζεις στο φως , όχι σούπα μούπες.Αντε πιά θέλεις να βάλεις και για βουλευτής , να ξεπεράσεις το φράγμα του 70% του 2014, ΠΟΥΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ.Γύρνα άλλο πλευρό.

Ο Σμυρνιώτης είχε το θάρρος να βγει και να πει αυτό που πιστεύει "έχουμε την πλειοψηφία και θα επιβάλλουμε το πρόγραμμά μας". Ο Νικόλας που μέχρι και την περασμένη εβδομάδα ήταν ενεργητικότατος, που είναι τώρα; Γιατί δεν βγαίνει να κάνει μια δήλωση για το τελικό αποτέλεσμα;

Έχετε πολύ πλάκα τα τρολλάκια των βουλευτών που συνασπίστηκαν για να κατοχυρώσουν τις έδρες τους. Αλλά ο κόσμος βλέπει και θα απαντήσει στις 7 Ιουλίου.

Γιαννάκη, Τσιαμούλο να πάτε στον πατερούλη σας τον Αρκαδάρχη να δείτε γιατί χάσατε. Πολλοί Νεοδημοκράτες δεν σε ψήφισαν και δεν νομίζω να τους ελέγχει όλους αυτούς ο Βλάσσης. Να Θυμίσω την κίνηση Κατσίμπου πριν τις τις εκλογές?

Γιάννη τους ξέρεις ποιοί σε καταπόντισαν, αλλά τί να πείς; Ας πρόσεχες σε είχαν προειδοποιήσει και τους είχες και στο προηγούμενο ψηφοδέλτιο σου και από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της τοπικής.Αλλά δεν σε συμφέρει να τους φανερώσεις και την πληρώνει ο Βλάσης που δούλεψε πάνω σ αυτό που του είπε ο αρχηγός του και μπράβο του. Εσύ δεν είχες το χρίσμα του Κούλη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.