Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός» (vid)

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός» (vid)

Αύγουστος 24, 2016 - 15:01
0 σχόλια

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος άνοιξε την καρδιά του στο ATFC.tv και μίλησε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Η ατυχία μπορεί να χτύπησε την πόρτα του νεαρού αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης όμως ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος δηλώνει αποφασισμένος και σίγουρος πως θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός στο μέλλον για να βοηθήσει την ομαδα του.

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος εξέφρασε τα έντονα συναισθήματα από την στήριξη της ομάδας και των συμπαιχτών του που του προκάλεσαν μεγάλη συγκίνηση στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό το περασμένο Σάββατο στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Επίσης ο κεντρικός αμυντικός της αρκαδικής ομάδας βγάζει το παράπονο του λέγωντας χαρακτηριστικά "γιατί τώρα" σχετικά με τον τραυματισμό του δεδομένου πως και πέρσι είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού μετά από ένα φιλικό παιχνίδι με τον Παναρκαδικό αλλά και τώρα που ο ίδιος προέρχεται από μία πολύ δυνατή προετοιμασία με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η δείτε την ενδιαφέρον συνέντευξη του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στο ATFC που ουσιαστικά αποτελεί ένα μάθημα δύναμης με την ευχή όλων να είναι η γρήγορη ανάρωση και η επιστροφή του Κώστα στα γήπεδα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Θα επιστρέψω πιο δυνατός!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.