Κώστας Μπάρλας: Δίνω πρωταθλητής την «σκυτάλη» στους νεότερους

Κώστας Μπάρλας: Δίνω πρωταθλητής την «σκυτάλη» στους νεότερους

Μάρτιος 31, 2018 - 18:54
0 σχόλια

Ο αρχηγός του Πανθυρεατικού Κώστας Μπάρλας μιλώντας λίγα λεπτά μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Ερμή Μελιγούς που έδωσε το πρωτάθλημα στην ομάδα του στο ArcadiaPortal.gr χαρακτήρισε επιτυχημένη την εφετινή σεζόν ενώ όπως αποκάλυψε αυτή ίσως να ήταν και η τελευταία χρονιά της καριέρας του.

Με την ατάκα «νομίζω ήρθε η ώρα να αναλάβουν την σκυτάλη οι νεότεροι» ο Κώστας Μπάρλας έδωσε το μήνυμα της υποστολής της σημαίας για την μεγάλη ποδοσφαιρική του διαδρομή στα Αρκαδικά γήπεδα αλλά και σε αυτά των Εθνικών κατηγοριών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Μπάρλας στο ArcadiaPortal.gr

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: ''Το πρωτάθλημα ήταν ο μεγάλος και βασικός μας στόχος. Η κατάκτηση του επιτεύχθηκε σε ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Το πρωτάθλημα παίχτηκε μέχρι και τις τελευταίες αυτές αγωνιστικές διότι υπήρξαν πολύ καλές ομάδες την εφετινή σεζόν και δυνατοί αντίπαλοι. Ειδικά στο παιχνίδι αυτό κόντρα στον Ερμή είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών αλλά τα καταφέραμε να κερδίσουμε και να κλειδώσουμε τον τίτλο.  Η χρονιά κλείνει με επιτυχία και προσωπικά για εμένα νομίζω ήρθε η ώρα να αναλάβουν την σκυτάλη οι νεότεροι''.

Για το αν αυτή είναι η τελευταία του σεζόν: ''Θεωρώ πως αυτή ήταν η τελευταία μου σεζόν. Ποτέ όμως δεν μπορούμε να λέμε μεγάλα λόγια καθώς όλα μπορούν να συμβούν και να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα.  Θεωρώ πως κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα σταματήσω. Νομίζω ήρθε η στιγμή να αναλάβουν την σκυτάλη οι μικρότεροι και να δώσω το περιβραχιόνιο σε ένα μικρότερο παιδί''.

Για το που αφιερώνει το πρωτάθλημα: ''Το εφετινό πρωτάθλημα το αφιερώνω στο συμβούλιο της ομάδας διότι ήταν ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων.  Σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Πανθυρεατικού αλλά και στους συμπαίχτες μου''.

Φωτογραφία: Nigel Copage

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.